2777
2789
عنوان

بیاید ببینیم حس ششم کی قوی تره

| مشاهده متن کامل بحث + 4165 بازدید | 604 پست
اسی متولد تابستانی ؟

نه عزیزم تابستونی نیستم

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برامنم هرچی حس میکنی بگو لطفاا👀😍

استرسی؟یه چیزی تو زندگیت بوده یا هست همین الان برات مهمه نمیدونم بخدا دقیق چیه ولی مدام استرس داری بعدم حس میکنم عاشقی چیزی شدی؟چادری هستی؟حس میکنم حجاب داری یا اگرم نداری پوششت جوری هست که باحجاب ب نظر میای ،علاقه زیاد ب خوندن کتاب و مدیتیشن کردن ،دوسداری کسی ک ازت کمک میخواد کمکش کنی اگر کمکش کنی و حالش خوب نشه دست ب خودخوری میزنی؟

عزیزم فردا یه امتحان سخت دارم به نظرت چجوری میشه؟

حسم میگه متوسط  امتحانتو میدی 

اما منطقی بخوام بگم اگه امتحان تو خونده باشی و براش تلاش کرده باشی که  ممکنه خوب  امتحانتو بدی

توروخدا جواب منم بدید براتون ۲۰ تا صلوات میفرستم اول اینکه دندون قبول میشم سال اول یا نه بعد اینکه آ ...

سال اول ن قبول نمیشی،ابرو حفظ میشه دوستانم بد نیستند ی کمی احساس میکنم حس حسادت دارن

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
حسم میگه متوسط امتحانتو میدی اما منطقی بخوام بگم اگه امتحان تو خونده باشی و براش تلاش کرده باشی که ...

من براش مهم ترم یا دخترای دوزش ؟

تا کی باهمیم ؟

دلشو بدست نمیارم کمی ؟