2777
2789

هر جوری بتونن میچزوننت با حرفاشون واقعا دل آدمو میشکونن از نداشته هاسون و عقده هاشون مایه میزارن آخه چرا

واقعا حالم خیلی بده

چون درست تربیت نشدن گذشته تلخی داشتن حرف زور شنیدن کتک خوردن حالا میخان عقده هاشونو سر ضعیف تر از خودشون خالی کنن 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عین همکار من میدونست من نسبت به لاغری و اینا حساسم مدام هرجا مینشست شروع میکرد حرف یه جوری بگه ک بقیه یه چیزی بمن بگن یا خودش تیکه مینداخت یا حرفای زناشویی میزد بعد میگفت اینا ک مجرد هستن خودشون همه چی بلدن 

چون درست تربیت نشدن گذشته تلخی داشتن حرف زور شنیدن کتک خوردن حالا میخان عقده هاشونو سر ضعیف تر از خو ...

دقیقا 

ضعیف تر چیه یه نفرو بالاتر از خودشون میبینن شروع میکنن

محلشون نذار،حسادت بلای جون ملت ما شده ،ادم های اصیل و ریشه دار که نه تخریب می کنن نه حسادت ،من دلم ...

دقیقا دلم میسوزه ولی منم واقعا دلم میکشنه 

نمیدونم چرا واقعا دورم ازین آدما زیاد میبینم

دقیقاهیچی ندارن بگن گیر میدن به یه نکته همش 😑

اره اینم خودش ۵۰ سالش بود بقدری حرکاتش جلف بود کم مونده بره به پسرای اونجا پیشنهاد بده بعد مدام میگفت اینایی ک مجرد هستن فلانن واقعا موندم چطور از خدا نمی‌ترسید همچین تهمتی میزد

اره اینم خودش ۵۰ سالش بود بقدری حرکاتش جلف بود کم مونده بره به پسرای اونجا پیشنهاد بده بعد مدام میگف ...

تهمت چیه از سر عقده یه حرفایی میزنت آدم تا فیها خالدونش میسوزه