2777
2789

حتی دیدم 

عکس بچه کوچیک نمیدن 

مگه ما میتونیم با عکس بچه چیکار کنیم 

یعنی هر چی فکر می کنم 

نمیفهمم چرا

شما هرروز داری میری بیرون 

هزار نفر آدم می بینن

تو رو 

حتی میتونن ازت عکس بگیرن 

خب چه فرق داره تو مجازی ببینن

حالا باز عکس دختر به چیزی 

ولی عکس آقا  چی 

مگه آدم با عکس یه آقا میتونه چیکار کنه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسکلن😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

عادت و ترس دهه هشتاد هنوز همراهمونه🤣

هر چی فکر می کنم 

نفمهمم مگه من میتونم و باعکس دیگران چیکار کنم 

بابا مگه مامور مخفی هستن 

یا تو سازمان سیا کار می کنین 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

الان هوش مصنوعی اومده صدتا کار میتونن با یه عکس بکنن. حتی میتونن فیلمتو بدن بیرون. تو اروپا چندوقت پیش یه دختر سر همین قضیه خودکشی کرد

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بيرون دارن مستقيم ميبينن ولي تو گوشي مخصوصا اگه كسي نگه داره عكستو و اينا ...

خب نگه داره چی میشه؟ 

الان هوش مصنوعی اومده صدتا کار میتونن با یه عکس بکنن. حتی میتونن فیلمتو بدن بیرون. تو اروپا چندوقت پ ...

ببخشید 

ولی خیبلی راحت میشه ثابت کرد که دروغه 

وقتی بدنت فرق داره با بدن کسی که هوش مصنوعی درست کرده 

بعد هم پیگرد قانونی داره 

طرفو میگیرن باباشو میسوزنن 

خیلی کار 

یه نفر مریض باشه با عکس بچه آقا زن 

هر کاری میکنه 

چه معنی داره اصلا

بلاگر و بازیگرا مهم نیست واسشون چون ازش پول در میارن!

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
چون ممکنه یک آن دشمنی پیش بیاد و اون فرد عکس رو همه جا پخش کنه و دوم اینکه اون فرد قابل اعتماد نباشه ...

خب پخش کنه 

چی میشه 

الان این همه آدم عکسشون تو اینستا هست 

چه بالایی سرشون اومد 

چی شد 

چرا الکی برای خودمون دغدغه ومشکل درست می کنیم 

من با عکس یه بچه کوچیک میتونم چیکار کنم؟ 

خیلی کار یه نفر مریض باشه با عکس بچه آقا زن هر کاری میکنه چه معنی داره اصلابلاگر و بازیگرا مهم نیست ...

یا خدا 

خب چه فایده ای به حالش داره 

ببخشید ولی خیبلی راحت میشه ثابت کرد که دروغه وقتی بدنت فرق داره با بدن کسی که هوش مصنوعی درست کرده ب ...

خب با ثابت شدنش کار ندارم. ابرویی که رفته رو چطور میشه برگردوند؟ اون بدن حتی اگه بدن تو نباشه بازم راضی هستی همون فیکش با صورت تو همه جا پخش بشه؟

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."