2777
2789

نمیدونم واقعأ از خوب بودن زیادشه یا از احمق بودنشه یا واسه اینه ک شوهر منو دوست نداره شوهرم اسمأ تو کار با باباش شریکه ولی رسمأ شراکتی نیست حتی ماه ب ماه ول میکنه میره شهرستان شوهرم کار میکنه پول میفرسته براشون از اینور شوهرم همه پولاشو میبره خونه مادرش هیچ حساب کتابی ندارن خواهر شوهرم ک مطلقس باهاشون زندگی میکنه و خرجشو میدن ک هیچ برادر شوهرمم میاد گونی گونی وسایل و مواد خوراکی جمع میکنن میبرن امشب شام اونجا بودیم انگار داشتم گوشت تنمو میخوردم اعصابم خراب دارم دیوونه میشم چون ما اول زندگیمونه و واقعأ مستأجریم ماشینمون مدل پایینه ی زندگیه ساده داریم ک باید ارتقاش بدیم بااین وضعیت هیچوقت ب هیچ جا نمیرسیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو شوهرت کارشو جدا کنه

گوش نمیکنه میگه الان ک نوبت من شده جدا شم؟؟اخه دوتا قرعه کشی نوشتیم پیش خواهرش مادرشوهرم گفت یکیش مال شما یکیش مال ما شوهرمم میگه دوتاش مال خودم من میدونم مادرش نمیذاره یکیشم برداریم

چرا باید درامد شما بره خونه مادرشوهر؟توباید با زبون ملایم وخوش باشوهرت حرف بزنی حالیش کنی کارش اشتباهه وبا این روالی که در پیش گرفته فقط توقعات بیجا بوجود میاره و از زندگی عقب میوفتین هرکسی زندگی و برنامه های خودشو داره دیگه وقتی ازدواج کرده یعنی یه خانواده تشکیل داده و موظفه نیازهای اون خانواده رو تامین کنه پیشرفت بده خانواده رو 

چرا باید درامد شما بره خونه مادرشوهر؟توباید با زبون ملایم وخوش باشوهرت حرف بزنی حالیش کنی کارش اشتبا ...

میگه تو هرچی میخایی من دارم برات فراهم میکنم چیکار داری ب بقیش میگم خب خونه میخام پس کو میگه تو فکرشم ما هنوز ی ساله ازدواج کردیم صبر کن

میگه تو هرچی میخایی من دارم برات فراهم میکنم چیکار داری ب بقیش میگم خب خونه میخام پس کو میگه تو فکرش ...

این از اوناس که باید سرش به سنگ بخوره بعد بفهمه شما بفکر خودت باش ماهیانه که میگیری حتما قرعه خانگی شرکت کن برا خودت پس انداز داشته باش اونکه میگه هرچی میخای میدم شماهم دلت نسوزه برو باشگاه خرید کلاسای هنری  ارایشگاه انچنانی بذار بفهمه شماهم میتونی هرجور دلت خاست خرج کنی وبیفکر باشی

این از اوناس که باید سرش به سنگ بخوره بعد بفهمه شما بفکر خودت باش ماهیانه که میگیری حتما قرعه خانگی ...

دلم براش میسوزه هم میخاد خانوادشو داشته باشه هم منو این داره اذیتم میکنه نمیتونم پا رو دلم بذارم 

دلم براش میسوزه هم میخاد خانوادشو داشته باشه هم منو این داره اذیتم میکنه نمیتونم پا رو دلم بذارم

دلت نسوزه عزیزم فکر نکن چهارروز دیگه ازت تشکر میکنه که مراعاتشو کردی و از هزار چیزت زدی ن میگه مگه چیکار کردی وظیفت میشه و اصلنم به چشم نمیای از من به تو نصیحت برا هیییچ مردی دلت نسوزه غیر پدرت