2777
2789

ببینید دوستان مادرشوهر من از اوناست که بچهاش هیچ ارزشی براش ندارند و هیچ کاری واسه هیچکس نمیکنه.

یه هفتست با اینکه خونه جداگانه داره اومده خونه ی ما‌ و یه سری حسادت ها داره یه سری رفتارا داره.

حالا من‌ امشب ناراحت بودم از‌ش که‌رک و راست به من میگه نیاین خونم حوصله ندارم ولی یه هفتست خونه ی ما الکی مونده.هرچی بهم گفته بود و حسادتاش به شوهرم گفتم.

شوهرم حالا ازش متنفر شده.

کار بدی کردم نه؟

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ شوهر دهن بینی مطمئنا اگرکسی بد تو رو پیشش بگه از تو هم متنفر میشه

آره همینجوریه ولی مادرشوهرمم باید متوجه باشه که بیشتر از دو سه روز الکی نیاد خونمون اونم در حالیکه خودش هیچکس راه نمیده خونش و حسادت داره

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
فقط میگم از خدا بترسید

میترسم ک عذاب وجدان دارم ولی اگه‌ از حسادتش حرصم بگیره غیبتش میکنم تا یوقت نتونه خودشو الکی واسه شوهرم عزیز کنه.

اینکه کسی رو راه نمیده ربطی به حسادت نداره

دو تا ویژگی جداگانست

باورم نمیشه یه مرد بخاطر حرف زنش از مادرش متنفر شه!! کاری به خوب و بدش ندارم فقط تو مخم نمیره 😁

شاید اون مادر سابقه ی خوبی توی رفتاراش نداره