2777
2789
بودجه خیلی مهمه دیگه . مثلا صندلی غذاشو یا ظروف غذا خوری کودک رو هروقت غذا خور شد میخرم . تا سه ماهگ ...

زودتر بخری بهتره

بعدا باید همونارو گرونتر با کیفیت کمتر بخری

صندلی غذا و ظرف و همه چیو بگیر بزار کنار

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من الان دارم میخرم. خودمونم میخریم نه خانواده. بیشتر سعی کردم ضروری هارو بگیرم. ببین مثلا تخت و کمدشو از کارگاه گرفتم بیست تومنی شد که مغازه دو سه برابر میده. بعد ست کریر و کالسکه و کوله پشتی گرفتم برند چیکو طرح بنیتا نزدیک ۴ تومن. جدا جدا داره چیزهای گرون تر ولی چون کریر تایم کوتاه استفاده میشه و خیلی هم اهل کالسکه نیستم من ترجیح دادم ست بردارم. پنج شش تومنم خورده وسایل مثل شیشه شیر و زیرانداز و دستمال و برس و اینا شد. دیگه سه چهارتومن اسباب بازی و عروسک و گلسر شد. لباسم زیاد نگرفتم چون نمیدونم بچم چقدر درشت یا ریز میشه. هنوزم در حد دو تومن اینا برای آویز بالاسر و توری و ایناش میخوام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زودتر بخری بهترهبعدا باید همونارو گرونتر با کیفیت کمتر بخریصندلی غذا و ظرف و همه چیو بگیر بزار کنار

بخاطر اینکه نی نیم اتاق داشته باشه ، خونه قبلی تک خواب بود فروختیم با وام و فلان خونه دوخوابه خریدیم بخاطر همین خالی هستیم . بعد فکر نمی‌کردیم زود باردار بشم . چون تنبلی تخمدان شدید داشتم . البته واقعا خداروشکر میکنم زود باردار شدم .

حالام مجبورم فقط ضروری هارو بخرم .تا اوضاع یه کم رو به راه بشه .

به نطرمن برای کیفیت ارزش بیشتری قائل بشید 

مثلا کریر و روروئک اصلا چیزای مهمی نیست

ولی گهواره ننویی مخصوصا برای بچه های کولیکی خیلی خوبه 

یا مثلا ده دست لباس جنس بنجل ادم نخره دودست جنس خوب خیلی بهتره.

تخت و کمد و فلانم نیاز نیست یه دراور چند کشو کافیه 

من تخت دخترم رو اصلا استفاده نکردم تو انباریه 

چیزای باکیفیت ولی کاربردی بخرید و کم.

گوربابای مردم 

من سه تا بزرگ کردم روی هم نیم ساعت ننشستن تو روروئک . یه راست راه رفتن خیلی زودم راه رفتن میومدن از روروئک بیرون هلش میدادن

یا مثلا چقدر پول شیشه و پستونک دادم و اینا یه ثانیه نخوردن فقطططط شیرمادر

پس ازاول چیزای گرون نخرین که اگه استفاده نشد غصه نخورید 

بادی یا همون زیردکمه ای همـ زیاد بخرید 

اسباب بازی مارک هولا و تولو بخرید گرونه ولی ارزش داره ،دوتا تیکه بخرید باکیفیت اونم برای قشنگی وگرنه تا یکسالگی بازی نمیکنه باهاش

خداروشکر که اصل کاری داره میاد

آره واقعا هرچقدر خدارو شکر کنم کمه . روز اولی که تو این خونه فرش پهن کردم بغضم گرفت که صدای قدمای یه بچه اینجا کمه . خدا صدای دلمو شنید بهم نی نی داد 🥺

عزیزم میشه بگی چیا خریدی؟

لباس بیمارستان ۱۹ تکه 

لباس ۵ تکه 

لباس سایز یک و دو و سه هر کدوم دو دست 

سرهمی یه دست 

حوله 

پتو دور پیچ

کیف 

یه کیف کامل لوازم ناخن گیر شونه لیستک میوه خوری سوهان قیچی تب گیر دما سنج شیر دوش  یه دوتا وسیله دیگه بود 

لوازم بهداشتی پماد صابون شامپو این چیزا 

شیشه و پستونک 

یه دست لباس بیرونی 

کهنه 

تشک بازی 

جغجغه 

جوراب 

کلاه 

فلاکس 

تشک پلاستیکی برا زیر پا بچه که پوشاک تعویض میکنی 

پشه بند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
آره واقعا هرچقدر خدارو شکر کنم کمه . روز اولی که تو این خونه فرش پهن کردم بغضم گرفت که صدای قدمای یه ...

انشالله قدمش مبارک باشه . چند وقتته عزیزم .منم تو سن ۳۹ سالگی خدا بهم لطف کرده الانم هفته نهمم