2777
2789
عنوان

این کار درسته به نظرتون

38 بازدید | 6 پست

مثلا وقتی پدر و مادرت یا حتی همسرت اجازه کاری رو بهت نمیدن به بقیه رو راست بگی مثلا بابام گفت نه؟

من قبلن اینطور نمیگفتم ولی الان تصمیم دارم همینطوری بگم

درسته ایا؟ با دلیل بگین لطفا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

راستش من دوست ندارم در بعضی موقعیت ها چون که ممکنه شخص مقابل اصرار بیخود کنه یا بگه که مگه خودت قدرت تصمیم گیری نداری میتونی بگی در این مورد مثلا با پدرم مشورت کردم و به این نتیجه رسیدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش من دوست ندارم در بعضی موقعیت ها چون که ممکنه شخص مقابل اصرار بیخود کنه یا بگه که مگه خودت قدرت ...

درسته عزیزم 

ولی  واقعا منی که سنم کمه خب باید تو بعضی چیز ها از پد و مادرم اجازه بگیرم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

درسته ،اینجوری مسولیت قبول یا رد اون درخواست از روی تو برداشته میشه و درضمن به حرف همسر یا پدر و ماد ...

بله درسته 🥰

اها سنتون رو الان دیدم بله بگید که خانوادم اوکی نیستند چه ایرادی داره

مرسی عزیزمممم❤️

همیشه از این بابت خجالت میکشیدم ولی فک کنم واقعا اینطوری به نفع خودمه