2777
2789
عنوان

بعضیا رو درک نمیکنم

73 بازدید | 18 پست

طرف ناراحته بعد نمیاد بگه چم شده توام از صبح تا شب به این فکری که نکنه از دست تو ناراحت بوده باشه واقعا حس مضخرفیه عاشقی خوبه خیلی خوبه ولی بعضی وقتا درکش از توان آدم خارج میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در کل مردا موقع تنهایی دوس دارن تنها باشن ولی کمی فرصت بده اگه بعدازیه مدت تنهایی خودش میاد سراغت پی ...

چرا میاد پیام میده ولی کاملا معلومه وقتی میپرسی طفره میره سرد برخورد میکنه این یعنی چی خب آدم باید یه جوابی داشته باشه دیگه

چطوری بپرسم میشه راهنمایی کنید واقعا انگار بازی روانی راه انداخته باهام

خیلی رک،بگو چرا ناراحتی گفت نیستم بگو کاملا مشخصه هستی اتفاقی افتاده؟بگو این اخلاقو نمیپسندم اعصابم بهم میریزه هر حسی داری بهش بگو،خیلی هم بهش گیر نده بیشتر دور میشه ازت

چرا میاد پیام میده ولی کاملا معلومه وقتی میپرسی طفره میره سرد برخورد میکنه این یعنی چی خب آدم باید ی ...

دیدی سرد برخورد میکنه شما هم سرد برخورد کن و نشون بده سرت شلوغه بالاخره دوباره خودش پیداش میشه

خیلی رک،بگو چرا ناراحتی گفت نیستم بگو کاملا مشخصه هستی اتفاقی افتاده؟بگو این اخلاقو نمیپسندم اعصابم ...

اهان واقعا ممنونم از سر صبح قلبم درد میکنه انگار جواب پیامم دیر میده 

مگه کاری کردی که ناراحت بشه؟

نه واقعا کاری نکردم ولی یه طوری برخورد میکنه انگار تقصیر منه امروز زنگ زدم بهش ۵ دقیقه حرف زد خدافظی کرد گف حرف می‌زنیم 🥲 همیشه شبا حرف میزدیم گفت شب حرف می‌زنیم ولی نیومد لعنت به من