بچه ها میشه همه بگین چندماه عقد بودین؟مشکلاتتون تا چه حد بود تو این دوران؟آخرش چطور رفتین سر خونه زندگیتون؟من توی فاصله چند ماه دوتا از عمو هام فوت شد میترسم خانوادم تا سالگرد عموهام نذارن عروسی بگیرم حتی جهیزیه امم هنوز شروع نکردم بخرم 😭انقد خسته شدم توی این چندماه عقد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من دوماه . مادرشوهرم همش بهانه میگرفت که پسر عموم مرده پسرعمم مرده تا دوسال نباید عروسی بگیرید مامانم همش میگفت وامتون رو باید بدین ب من خیلی خیلی خانواده دوطرف اذیت میکررن در نهایت با یه ماه عسل ساده بدون جهیزیه و وسایل زیاد اومدیم سر خونه زندگیمون
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
چندماه ک چیزی نیست عزیزم ما یک سال و نیم عقد بودیم قبلش هم ۴ سال با هم رل بودیمبد ب دلت راه نده
اخه مام تقریبا چهار سال و نیم دوست بودیم عید نامزد کردیم شهریور عقد حالا اصلا اوضاعمون خوب نیست مامانم اینا هنوز شروع نکردن جهیزیه بخرن شوهرمم انقد جدی دنبال خونه نیست خسته شدم خودم حتی یه مسافرت ساده هم نمیذارن باهم بریم