2777
2789
عنوان

مهاجرتم بیاین 🥲💔💔

137 بازدید | 17 پست

لطفا نیایندکه بگین دغدغه مردمو ببین فلان چون واقعا دارم می‌ترکم از غصه و استرس که ارزوهام از دستم میرن.

من دارم آلمانی یاد  میگیرم خانوادم گفتن اگه مهاجرت میخوای فقط آلمان میتونی بری جای دیگه نه چون یدونه فامیل خیلی خیلی دورمون اونجاس که حتی شمارشم نداریم باید از فامیلا بگیریم.

منم آرزوم از اولش مهاجرت به کره بود عاشقشم یعنی 😭😭ولی دیدم واره ندارم به اجبار یاد گرفتم که سال دیگه قراره مهاجرت کنم فشرده میخونم .

هر چقدر میگم هنوز اول راهم توروخدا مامان بزار کره ای بخونم برم به ارزوم برسم و اینا میگه اینا همش خیاله فلانه نگران میمونم.

درحالی که خدا شاهده سیستم امنیتی فوق العاده قوی داره کلا تو تکنولوژی نظم آموزش همه چی خوبه .

😭😭😭به آلمان علاقه ندارمممم توروخدا بگین چیکار کنم چطوری راضی کنم هنوز به بابام نگفتم آلمان و نمیخوام میترسم بگم بگه این همه خرج کلاس کردیم چی شد هنوز دو ماهه میرم بنظرم تا راه نزدیکه برگردم خوبه خبببب😭😭

من آرزوی کلاس رزمی تو شش سالگی تا الان داشتم که شونوزده سالمه.

مامانم با اونم مخالفت کرد الان که من حسرت به دلم مونده میگه کاش این کارو نمی‌کردم میذاستم میرفتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو مامان جان اگه میخواین منو به امید این فامیل دور بفرستین ابنلن مطیمین باشید از این فامیل دور هیچ ...

میگه حداقل زنک میزنم بهش حالتو میپرسم بابا اصلا منطقی حرف نمیزنن منم دیوونه میکنن من زندگیم عمرم داره هدر می‌ره ارزوهام میرههه💔😭

منم دوست دارم واسه یه بارم که شده کره رو ببینم

شاید قسمت شد ارشد رو برم اونجا

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

چند سالته؟ شوخیت گرفته؟ کره جای امنیه؟ بدترین پرونده های ت .ج و فساد مالی و آدم ربایی و قتل تو کره ج ...

امنیتش جلوعه همه میگن حتی بلاگرایی که اونجا رفتن و تحقیق کنیم واقعا میبینیم امنیت داره 

شما هدفت از مهاجرت چیه؟ فقط میخوای بری؟ کره کشور مهاجر پذیری نیست اگه برای جو و فیلماش میخوای بری ،ب ...

بابا چه فیلمی من فیلم کره ای زیاد نمیبینم.

مهاجر پذیر نیست ولی با ویزا تحصیلی برم بعدش میتونم اقامت بگیرم