2777
2789

سلام 

توروخدا یه راهکار اساسی بگید چیکار کنم 

چرا شوهرم با من اینطور بد رفتار میکنه 

سکوت کنم دعوا کنم چه کنم

خیر سرم چند روزی بود خونه مادرم بودم البته شوهرم خودش گفت بمون 

آدم اومدنی باید طرف محبت کنه دلتنگ شده باشه 

نگو امروز ولنتاین هم بوده 

شوهرم اومد دنبالم من قرار بود اول برم امتحان بدم بعد برم دکتر 

مادرمم کاری بیرون داشت به اصرار زیاد شوهرم اومد 

خب ما رفتیم تا ۱۱ اینا کار خودمون طول کشید 

بعد تا ۱ اینا هم کار مامانم

هی برگشتنی میگفت کار مادرت علافمون کرد 

منم گفتم خودت اصرار کردی بیاد دیگه چرا منت میزاری سر آدم 

بعد این هیچ اومدیم خونه من از سردرد داشتم میمیردم قرص توردم خوابیدم فرق نکرد با اون حال شام پختم بعد گذاشتم ظرفا بمونه چون نمیتونستم بشور 

هی میگفت پاشو بشور 

الکی تعارف کرد ببره دکتر 

اصلا نگران نبود 

حالا اگه خواهر و یا مادرش بودنا قیامت به پا میکرد 

بعد یا میگفت پشتمو ماساژ بده 

بعداین هم باز به کنار 

میگفت میخوام برم پاسپورت بگیرم مادرم اینا رو ببرم زیارت 

ولی بچه ها بیشتر از یکساله عروسی کردیم ماه عسل نبرده منو 

تابستون میخواستیم بریم زیارت گفتم فلانی من نظر دارم مادرمو هم ببرم خرج سفرشو خودم میدم مادرم تازه اومده بود ولی نظر داشتم گفتم توهن مادرتو بیار 

گفت نه مامان من نمیاد مامان تو هم نباید بیاد 

بعد کلا جور نشد بریم 

و بعد هم مادرش ایتا مهمون داشتن بدون گفتن به من کل میوه های یخچالو خالی کرد برد داد به اونا 

بچه ها بخدا دیگه واقعا صبرم لبریز شده 

و شوهرم یه دقیقه خونه پیشم نمیمونه 

یا موقع خواب خونس یا غذا یا چی بشه یک یاعت بمونه خونه 

وگرنه همش خونه مادرشه 

نمیفهمه شب روزه صبحه همیشه اونجاست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدایی یه تصمیم خیلی مهمه یهویی نمیشه گرفت راهکارت واسه این چند روز چیه

تو یعنی واقعا میتونی یه همچین مردیو تحمل کنی این الویت اولش مادرشو خانوادشه این مرد زندگی نیست 

تو یعنی واقعا میتونی یه همچین مردیو تحمل کنی این الویت اولش مادرشو خانوادشه این مرد زندگی نیست

بله دقیقا اونا الویتشن 

راهکارت چیه 

همینطور بدون دعوا که برم یه جوره

باهاش حرف بزن بگو الان که مادرتو میبری منم میبرم خرجش با خودم قرار نیست بین مادرامون فرق بزاریم

مامان من میگه ما مگه محتاج شوهرتیم مارو پیشش کوچیک میکنی 

من به شخصه خانوادم الویت هست حالا بخواد بی احترامی کنه قیدشو میزنم

اینم درنظر بگیر همسرت هم اولویت خانوادش هستن پس اگه بی احترامی کنی قیدتو می‌زنه آدم وقتی ازدواج میکنه اولویت باید همسرش باشه 

باید به خانواده ها احترام گذاشت ولی اولویت همسر هست 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

مامان من میگه ما مگه محتاج شوهرتیم مارو پیشش کوچیک میکنی

بگو نه مادر من من خودم به شخصه دوست دارم شما رو ببرم به دعوت خودم ربطی هم به اون و خانوادش نداره به شوهرت هم بگو پیش مامان من اخم و تخم نمیکنی وگ نه منم بلدم با مامانت چطور رفتار کنم نباید بزاری مامانت رو دست کم بگیرن پیش مادر شوهرت

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

اینم درنظر بگیر همسرت هم اولویت خانوادش هستن پس اگه بی احترامی کنی قیدتو می‌زنه آدم وقتی ازدواج میکن ...

اینو در صورتی گفتم که منو الویت قرار نده و بخواد بی احترامی کنه وقتی من بی احترامی نکنم اون بی احترامی کنه شرمنده من یه عمر زندگی نمیشناسم پس 

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

من الان چیکار کنم

منم مثل تو بودم زنونگی بلد نبودم سر همین همسرم اولویتش رفیقاش و خاتوادش بودن بعدا کتاب خوندم فهمیدم چیکار کنم اولویتش بشم 

یه نمونش جلوی شوهرم طرفداری خانوادم رو نکردم و از خانواده خودش بدگویی نکردم یا نگفتم حق نداری فلان کارو کنی هرچی گفت گفتم آره حق باتوعه عزیزم هرجور صلاحته رییس خونه تویی حرف اول آخر با توعه و.... اتفاقا بیشتر به خانوادش احترام گذاشتم از حدمم گذشتم اونا دیگ کم کم به من بی احترامی کردن و همسرم دید من سکوت میکنم پشت من دراومد و زندگیم کم کم روال شد 

ببین خیلی خیلی سخت بود ولی شد 

الان من هرچی بگم میگه چشم اولویت زندگی من تویی رفت و آمد با خانواده ها کمتر شده یه شرطم گذاشتیم که به هیچ عنوان حرف خانواده ها تو خونمون نباشه خیلی خیلی سخت بود ولی جواب داد 

کتاب زیاد بخون خیلی خوب آدم رو آگاه میکنه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید