همیشه نوشابه مدام هر ثانیه نوشابه میخواد میخوره مثل اعتیاد شده اگر نخور یک جوری میشه فقط مارک کوکاکولا نه زمزم نه بشتام فقط کوکاکولا یک شب تمام سوپر مارکت شهر رفت کوکاکولا پیدا کرد 1۰ تا خرید میگم نخور با من دعوا میکنه چکار کنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من که گفتم دیگه نگیره عوضش بده پسته عسل ازین چیزا بگیر اونقد گفتم عادت کرد نمیگیره
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
بابابزرگم اینقدر نوشابه خورد سرطان کبد گرفت فوت کرد
کلی عوارض دیگه مثل دیابت و پوکی استخوان و... هم داره
کوکاکولا هم که بخوره انگار بمب و موشک ریخته سر بچه های غزه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️