2777
2789

همیشه نوشابه مدام هر ثانیه نوشابه میخواد میخوره مثل اعتیاد شده اگر نخور یک جوری میشه فقط مارک کوکاکولا نه زمزم نه بشتام فقط کوکاکولا یک شب تمام سوپر مارکت شهر رفت کوکاکولا پیدا کرد 1۰ تا خرید میگم نخور با من دعوا میکنه چکار کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که گفتم دیگه نگیره عوضش بده پسته عسل ازین چیزا بگیر اونقد گفتم عادت کرد نمیگیره 

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بابابزرگم اینقدر نوشابه خورد سرطان کبد گرفت فوت کرد 

کلی عوارض دیگه مثل دیابت و پوکی استخوان و... هم داره 

کوکاکولا هم که بخوره انگار بمب و موشک ریخته سر بچه های غزه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

وا اعتیاد به گوشی و....همچی شنیده بود بجز این😐🤣بشین باهاش صحبت کن بگو من دوست دارم دلم نمیخواد مریض بشی یا اتفاقی برات میوفته برا همین میگم انقدر نوشابه نخور.حالا با لحنی که خودت میدونی بگو اینارو

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡