2777
2789
عنوان

کسانی که بینی عمل کردن لطفا بیان

136 بازدید | 43 پست

دوستان من الان شش ماه عمل بینی انجام دادم اما یه طرف بینی کلا ورم هست و اصلا قشنگ نیست چیکار کنم به نظرتون کورتون بزنم خوبه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر شد؟

اره خیلی راضیم اصلا از اول که آتل برداشت که شروع به چسب زدن کردم ورم یکطرفه داشتم و می‌گفت هم دکترم هم بقیه که طبیعی هستش ولی خوبیش این بود دقیقا یک ماه گذشت از عملم کورتون زدم ماه دوم رفتم زدم هفته دیگه ماه ۳میشه باز باید برم و دیگه تمام 

اره خیلی راضیم اصلا از اول که آتل برداشت که شروع به چسب زدن کردم ورم یکطرفه داشتم و می‌گفت هم دکترم ...

میدونی خوبیش چیه اینکه صبر نکردم ورم بره زود شروع کردم که جا نیوفته البته که دکترم تشخیص داد گفته به پوست ربط داره جنس پوستم طوری بود که باید میزدم تا جا نمونه اینش دیگه به دکتر ربط داره که چقد دکتر خوبی باشه من واقعا از دکترم راضی ام آخه به عمل ربط ندارد که خوب انجام داده یا ن بعضیا جنس دوستشون جوری هست که میمونه که باید تزریق کنم بعضی ها هم به مرور میره