2777
2789

شاید شش ماه شده باشه که یکسر منو با بچها نبرده بیرون حتی یک پارک نیم ساعته  پنج دقیقه تا پارک فاصله مونه  ولی خودش هفته ای دوبار سالن فوتبال دارن و ماهی پنج الی ده بار هم شبا تا نصف شب با دوستاش پاسور بازی میکنن  روز سرکار شب هم میاد تا غذا میخوره میخابه تمام  تا حرف میزنم میگه مستی من مشغله کاریم زیاده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پولی هم بهم نمیده که مثلا باهاش برم چیزی بگیرم خریدی بکنم دوست ندارم مادرمم دوره بچهام کوچکن

بگو پول بده میخوام فلان چیزو بخرم یا برم ارایشگاه ینی چی که نمیده

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
بگو پول بده میخوام فلان چیزو بخرم یا برم ارایشگاه ینی چی که نمیده

ببین عزیزم اینجوریه که وقتی پول داشته باشه کارت میده همون روز هرچی خریدم خریدم نخریدم دیگه. اون پولا رد گم می‌کنه سریع تمام می‌کنه. دیگه نه پولی میده نه کارتی فقد همون روز 

ببین عزیزم اینجوریه که وقتی پول داشته باشه کارت میده همون روز هرچی خریدم خریدم نخریدم دیگه. اون پولا ...

همون روز انقد برو خرید و ارایشگاه و تفریح پولشو تموم کن چیزی براش نزار

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
همون روز انقد برو خرید و ارایشگاه و تفریح پولشو تموم کن چیزی براش نزار

با بچه کوچک میرم خرید نمی اره اصلا چیزی بخری یکسره گریه جیغ داد دوتا دارم یکی پیش مادرشوهرم میدارم تا بیام اینقدر غر میزنم زهرم میکنه