2777
2789
عنوان

چقد تو روز صرف گوشی میکنید❓️

101 بازدید | 19 پست

من خیلی تو گوشی ام خیلیییی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

فقط مواقع سرویس رفتن گوشی نمیبرم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی کم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
از صب تاااااااشب😂

قرمززز یواااش تو دیگه چرا😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

فقط مواقع سرویس رفتن گوشی نمیبرم

😂😂😂

برنامه های روزت رو بیار روی برگه یا دفترچه to do list و گوشیتو از محل انجام کار هات خیلی دور کن یجای تودرتو هم برش دار که هروقت خواستی بری بیاریش انقد دور از دسترس باشه که حال نداشته باشی بری سراغش🤣🙂

شروعش سخته ولی عالی جواب می ده مشغول کارات می شی دیگه متوجه نمی شی زمان چطور میگذره

قرمززز یواااش تو دیگه چرا😂😂😂

عه به من نمیاد

امیدوار شدم😌😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

صبح ک چشامو باز میکنم میام تو گوشی تا شب ک میخام بخابم 😂😂واقعااا بخام بگم خبب خیلییی تو گوشیم جز موقع غذا درست کردن و ...

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
من این کارو کردم افتضاحهاصلا هیچی به اندازه رو کاغذ آوردن خوب نیست

من وسواس نوشتن دارم 

بخوام رو کاغذ بنویسم باید بی نقص باشه

یه زره خط خوردگی یا بد خط باشه اعصابم خورد میشه

واسه همین تو گوشی مینویسم 

کاربری دست 27 نفر میباشد    
من وسواس نوشتن دارم بخوام رو کاغذ بنویسم باید بی نقص باشهیه زره خط خوردگی یا بد خط باشه اعصابم خورد ...

بذار اعصابت خورد بشه بابا

کمالگرایی آدمو از پا درمیاره

کلا از کارای کوچیکی مثل همین شروع کن واسه پایین اومدن از موضع کمالگرایی

درحد یه خط خوردگی ساده

برنامه های روزت رو بیار روی برگه یا دفترچه to do list و گوشیتو از محل انجام کار هات خیلی دور کن یجای ...

من اونسر دنیا میرم سراغ گوشی😂😂

عه به من نمیادامیدوار شدم😌😂

😂😂