2777
2789

خوابگاهو سم زدن اومدم یه جاسالنه ولی خوابم میاد همش انرژی زا خوردم ولی نمیدونم چه مرگمه که بازم خوابم میاد

امتحان دارم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
قهوه

رو انرژی زا قهوه بخورم اثر داره؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه

میترسم سکته کنم

خاصیت امتحانه منم خوابم میگرفت موقع امتحان ها تغییر وضعيت بده مثلا اگه نشستی راه برو  یکم راه برو یه آب بزن صورتت و آیت الکرسی بخون و شروع کن من همیشه شب امتحان بیدار می موندم و نمرمم خوب میشد اکثرا

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
اگه نخوابی که بخونی هم فایده نداره.چون مغز خسته بشه خواندن فایده نداره

بدبختی اینه که نباید اینجا خواببد اجازه نمیدن و کلا نباید

خاصیت امتحانه منم خوابم میگرفت موقع امتحان ها تغییر وضعيت بده مثلا اگه نشستی راه برو یکم راه برو یه ...

آهان راستی خواب کوتاه هم تاثیر داره من مثلا آلارم میزاشتم رو یه ربع یا حالا بسته به زمانت بعد میخوابیدم و با صدای آلارم استرس میگرفتم و پامیشدم میخوندم 

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه