2777
2789
عنوان

چرا من اینقدر زود کوتاه میام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منممم😂

😂😂😂🤦‍♀️

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

ارتباطی به آقا و خانوم نداره ممکنه با یه خانم قهر کنید

میدونم میگم یعنی ویژگی خوبی نیست در کل

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

استوری بزار شاید ریپلای کرد

تو آشپزخونه نشسته🤣🤣منم اینستا ندارم، کلا واکنشی به من نداره ،شام پخته با بچه خوردن ،بچم اومد یه تعارف زد که بیا شاپ بخور محلش ندادم رفت

چطوری اخه🥺دلش میشکنهههه

دل تو بشکنه اشکال نداره؟

اینکه این همه بی توجهی میکنه و تو رو ساده فرض میکنه بعدش میاد میگه پام درد میکرد، اشکال نداره؟!

کاش یه بار به طوری جدی بشینی باهاش حرف بزنی این رابطه اینطوری فایده نداره

تو آشپزخونه نشسته🤣🤣منم اینستا ندارم، کلا واکنشی به من نداره ،شام پخته با بچه خوردن ،بچم اومد یه تع ...

عه😂😂😂 مجردم و بی تجربههه

ولی شنیدم اینجور وقتا ی لباس شیک و ادکلن و جارو نپتون جوابه😂😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

دل تو بشکنه اشکال نداره؟اینکه این همه بی توجهی میکنه و تو رو ساده فرض میکنه بعدش میاد میگه پام درد م ...

ظهر میخواستم بهش بگم حوصله بحث کردن نداشتم

ولی میگم بهش حتما

کلا باهم بودنمون اشتباست 🥲

چیزای ک قبلا پذیرفته بود رو الان داره مجبورم میکنه به انجامش...

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ظهر میخواستم بهش بگم حوصله بحث کردن نداشتمولی میگم بهش حتماکلا باهم بودنمون اشتباست 🥲چیزای ک قبلا پ ...

حضوری همدیگرو ببینید حرفاتون رو بزنید، اینجوری داری ضربه میخوری، پشت گوش ننداز دختر 

تصمیم درست رو بگیر

یا با این شرایط بمون یا تموم کن 

اینکه امروز میمونی فردا پشیمونی امروز دلگیری فردا دلتنگی‌ فایده نداره

عزیزم میشه با جزئیات بگی چیکار کردی که به این جا رسیدی؟؟؟منم خیلی نیاز دارم اینجوری بشم اما زوددد خر ...

امیدوارم هیچوقت فشار عصبی باعث نشه اینجوری بشی من پنیک میشم فشارم میاد پایین جوری که نمیتونم حتی خوب حرف بزنم! اشتهامو از دست میدم نمیتونم خوب بخوابم

یه سری رفتار ها و یه سری حرف ها باعث میشه پنیک بشم هر ادمی باشه ترکش میکنم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

امیدوارم هیچوقت فشار عصبی باعث نشه اینجوری بشی من پنیک میشم فشارم میاد پایین جوری که نمیتونم حتی خوب ...

ناراحت شدم عزیزم ان شاالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته

منم دستوپام و کل بدنم مخصوصا فکم میلرزه شدید.نفسم تنگ میشه.قلبم درد میگیره.عرق میکنم.دهنم خشک میشه.و...

من اینطوری نبودم از وقتی خیانت شوهرم فهمیدم و هر لحظه که با یه چیز در رابطه با خیانتش روبه رو میشم این حالتی میشم و تا چند روز حالم بده...

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔