2777
2789

کلا از همون اولی که با پارتنرم آشنا شدم این دوستم همش باهاش کل‌کل داشت

الانم کافیه یکم اینا کنار هم باشن همش کل‌کل و دعوای لفظی دارن حتی درحد توهین به هم ولی خب بعدش دوباره اوکین عادی با هم حرف میزنن تو فاز قهر و اینا نمیرن اینارو گفتم بدونید ارتباطشون چجوریه

هر سه تامون تو یه دانشگاه درس میخونیم ولی رشته دوستم با ما دوتا فرق داره

حالا دوستم میخواد انتقالی بگیره بره شهر خودشون از وقتی پارتنرم فهمیده هی میگه واقعا میخواد بره و فلان و بهمان کاملا واضح نشون میده دوست نداره دوستم بره

نمیدونم من زیادی حساس شدم یا واقعا رفتارش عادی نیست

نمیدونم واقعا اخلاقش یا باید حساس شم

نظر شما چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش هیچ وقت رفیقاتونو با پارتنرتون اشنا نکنید عواقب داره

بالاخره رابطه که جدی شه رفیق هم نباشه با فامیل و بقیه آشنا میشه

کسی که جنبه‌اشو نداره چهارتا آدم دیگه رو ببینه بخواد خیانت کنه همون بهتر که هرچه زودتر بره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دوستان ممنون از نظراتتون