2777
2789
اهان پس جزشهرقدس نیست به همسرم بگم عزیزم اون گیرداده به اندیشه ۳۰۰تومن عزیزم

۳۰۰تومان بدی باید اجاره هم بدی داخل شهرقدس ارزونه ولی اینجا نسبت به اونجا گرونه جز شهرقدس میشه ولی اصلا جداس اندیشه خوبه فاز ۳و۴ ولی دوره یعنی ترافیک وحشتناکه 

۳۰۰تومان بدی باید اجاره هم بدی داخل شهرقدس ارزونه ولی اینجا نسبت به اونجا گرونه جز شهرقدس میشه ولی ا ...

نمیدونم عزیزم خیلی فکرم درگیرشده خودم حس خوبی به فاز۱ندارم شوهرم بخاطررهن کم واینایه دلیلشه ک میگه بریم واقعاخیلی حالم بده نمیدونم ازشهرک پیکان شهرخبرداری یانه اونجاقشنگ روبرومحل کارشه خب یه خونه رفتیم دیدیم خوشم نیومد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان همسایه ما ۵۰۰گذاشته رهن کامل یه خواب فکرکنم ۵۵متره

اره خب ۵۰۰زیاده😔چی کنم ببخش عزیزم حال توام بدکردم فقط ازخودخدامیخوام کمکم کنه دلم به اندیشه اونم فاز۱نیست شوهرمم گیرداده اونجامنم جایی ارزون ترسراغ ندارم بش بگم بریم مجبورم گوش کنم

نمیدونم عزیزم خیلی فکرم درگیرشده خودم حس خوبی به فاز۱ندارم شوهرم بخاطررهن کم واینایه دلیلشه ک میگه ب ...

بله پیکان شهرپسر خاله دامادم اونجاس عالیه دوست همسرم هم اونجاس اندیشه همچین هم ارزون‌نیست خونه فاز ۴خونه ۸۶متری ۱۵۰پول پیش ۱۵اجاره بیا ابریشم خوشت میاد فاز ۱اصلا نرو 

اره خب ۵۰۰زیاده😔چی کنم ببخش عزیزم حال توام بدکردم فقط ازخودخدامیخوام کمکم کنه دلم به اندیشه اونم فا ...

بازم می گم فاز ۱اصلا نرو قطعی ابم خیلی داره بیا ابریشم شاید ارزون پیدا بشه جقدر اجاره میخوای بدی خوشحال میشم راهنمایی کنم توام مثل دختر من شوهرت یه بار ترافیک بمونه پشیمون میشه مگه خونه الان برای خود همسرت نیست

بله پیکان شهرپسر خاله دامادم اونجاس عالیه دوست همسرم هم اونجاس اندیشه همچین هم ارزون‌نیست خونه فاز ۴ ...

اخه گوش نمیده عزیزم همون پیکان شهرم خونه هاش ازداخل کوچیک ودرب داغونه ولی خوبیش اینه ک محیطش ارومه واکثراسن بالان خب بنگاهی چیزی نداره نمیدونم ازونجاچجورخونه نگاه کنیم اون یکیم ک رفتیم دیدیم اشنای همسرم بهمون معرفی کرددرکللل مرسی عزیزمممم ازراهنماییت

بازم می گم فاز ۱اصلا نرو قطعی ابم خیلی داره بیا ابریشم شاید ارزون پیدا بشه جقدر اجاره میخوای بدی خوش ...

بخداهی میرع دیوارواینستالنتی همش تبلیغ خونه هاشدمیزاره پیج مسکن الماس شهرخونه هاشونوخیلی خوشگل درست میکنن حرصموبالااورده...بهش میگم ابریشمو ممنون عزیزدلممم شماعزیزدلمید...لطف دارین...والاتاسقف ۵تومن میتونیم چون کلی قسط داریم

بازم می گم فاز ۱اصلا نرو قطعی ابم خیلی داره بیا ابریشم شاید ارزون پیدا بشه جقدر اجاره میخوای بدی خوش ...

ن خونه ای ک هست خونه نیست یه زیرزمینی پایین یه ساختمونه که اجارش کرده چن تااتاقکن که دوتاشونویه مرده به عنوان کارگاه ازش استفاده میکنه یه اتاقکم مال شوهرمن بنده خداازپارسال ابان تاالان اونجاست خیلی بده من رفتم پیشش بعدعقدهرماه میرفتم این سری دوماه موندم اذیت شدم گفتم توچجورتحمل کردی ولی بازبخاطراینکه تنهانباشه پیشش موندم...حموم نداره فقط ی دسشوییه ک مشترک استفاده میشه وسیله  گرمایشی نداره هیچی نداره ینی هرجابره براش بهشته بااون شرایط

بخداهی میرع دیوارواینستالنتی همش تبلیغ خونه هاشدمیزاره پیج مسکن الماس شهرخونه هاشونوخیلی خوشگل درست ...

بله خونه هاقشنگن ولی هم اجاره ها بالاس هم مشکل بی آبی داره هم راهش دوره اگه خواست بگیره فاز ۳و۴خوبه اگه بیاد اینجا خونه های الهیه و ابریشم رو ببینه خوشش میاد کاری نداشته باش بذار خودش انتخاب کنه تقصیر تو نیندازه 

اخه گوش نمیده عزیزم همون پیکان شهرم خونه هاش ازداخل کوچیک ودرب داغونه ولی خوبیش اینه ک محیطش ارومه و ...

ماشین دارین عزیزم ؟ازمن به تو نصیحت مادرانه اگه میخوای زندگی آرومی داشته باشی با همسایه جماعت مخصوصا زن جوان رفت وآمد نداشته باش الان ما شهرک ابریشم خیابون نشاط ۱۵واحد توی یه ساختمون هستیم باور میکنی توی این ۷سال یکی ۲تا همسایه میشناسم همه دکتر مهندس باشخصیت شوهرت توروبرده جای پرت و شلوغش اگه راست میگه بیاره شهرک الهیه یا شهرک ابریشم مخصوصا نشاط همین عصری بیا ببین ضررنداره 

ماشین دارین عزیزم ؟ازمن به تو نصیحت مادرانه اگه میخوای زندگی آرومی داشته باشی با همسایه جماعت مخصوصا ...

خودم متوجهم عزیزم‌اماشماازچه  لحاظ میگین بازن همسایه رفتوامدنداشته باشم؟نمیاره چیکارکنم عزیزم خیلی ازدستش حرص میخورم چیزیم‌بگم میگه دوره ازمسیرم فلانه

خودم متوجهم عزیزم‌اماشماازچه لحاظ میگین بازن همسایه رفتوامدنداشته باشم؟نمیاره چیکارکنم عزیزم خیلی ا ...

کجا دوره ابریشم رو میگی یا اندیشه ابریشم نزدیکه تا کارش شاید یه ربع راهه ولی تااندیشه با ترافیک ۲ساعت میشه