2777
2789
عنوان

بی هوشی چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 58 پست

من دوبار بیهوش شدم برا عمل . عملی ک کلا درحالت نرمال ۵دقیقه هم نمیشه. اما دفعه اول گویا تا یه رب بیهوش بودمو بهوش نمیومدم داروی بیهوشی رو زیاد زده بودن . دفعه اول ک بیهوش شدم وای ب حدی خوب بود ک نگم یه حس سبکی وحشتناکی داشتم ک هیچوقت حتی توی بیهوشی دوم حتی زمانیکه میخابم هم تجربه نکردم . بی نهایت خوب بود. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوبار بیهوش شدم برا عمل . عملی ک کلا درحالت نرمال ۵دقیقه هم نمیشه. اما دفعه اول گویا تا یه رب بیه ...

وقتی بیدار شدین حس سبکی داشتین یا وقتی بیهوش بودین ؟

موفق ترین فرد مابین اجدادش..💅

وای بیهوشی😌😌😌بهترین حس دنیا

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
وقتی بیدار شدین حس سبکی داشتین یا وقتی بیهوش بودین ؟

وقتی بیهوش شدم . از همون اولش کامل فهمیدم دیگه رو زمین نیستم. هیچی یادم نیس ک چی شد فقط حسمو میدونم ک بی نهایت سبک بودم. وقتی بیدارشدم توی بخش بودم. مادرم کنارم بود. صدام میکرد.

خیلیی حس خوبیه

فقط بعدش که بیدار میشی گیج میزنی و نمیتونی با تعادل راه بری 

من خودم وقتی به هوش اومدم هوس آب انار کرده و بودم شدییدد بعد پرستار می‌گفت واسش ترشی ضرر داره نباید بخوره من میگفتم من آب انار میخوامممم😂

یا هممش احساس میکردم دسشویی دارم ولی میرفتم نداشتم 

سبک شدن 

انگار دیگه نیستی 

مثل خواب عمیق میمونه 

یکبار برای عمل چشمم تو بچگی تجربش کردم

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)