2777
2789

باور کن چیزی که ب صلاحت نباشه با هیچی درست نمیشه فقط نا امید میشی از همه چی 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماز شب

چطوری میخونی حاجت میگیری؟؟؟

منم میخونم هیچ ب هیچ 

امضام 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

افرین خدا بخواد بدون هیچ کدوم از اینا میشه منتها من دنبال معجزم

ب عنوان آدمی که تک تک اینا رو امتحان کرده میگم واقعا نمیشه خصوصا اگه راجب ازدواج و اینا باشه بدتر آدم نا امید میشه از خدا دور میشه بسپار ب خودش شک نکن بهترینا رو برات رقم میزنه

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

چطوری میخونی حاجت میگیری؟؟؟منم میخونم هیچ ب هیچ امضام 😔

عزیزم مهم خودتی عزت نفستو از دست نده من چله‌شو میگیرم خیلی خوبه قبل نماز صبحم دو رکعت شفع و وتر میخونم تو کانال ایتا عضو و چله دسته جمعی میزاره شرایطشم گفتی خواستی لینک میفرستم

ناراحت کنندست ولی واقعیه

مطمئنم ی روزی میرسه خودت میگی خدایا شکرت نشد تو بهتر صلاحمو میدونستی 

ب عنوان آدمی که تک تک اینا رو امتحان کرده میگم واقعا نمیشه خصوصا اگه راجب ازدواج و اینا باشه بدتر آد ...

بعضی وقتا اینقدر بعضی اعمال سنگینی ایجاد میکنه که باعث میشه یجورایی قلبمون از خداوند دور بشه با دعا و نماز نزدیکترین حالت میرسیم و با صبر امکان نداره اگر به صلاح باشه خدا اجابت نکنه

بعضی وقتا اینقدر بعضی اعمال سنگینی ایجاد میکنه که باعث میشه یجورایی قلبمون از خداوند دور بشه با دعا ...

من هم چیزی بر خلاف این نگفتم بحث اینه چیزی که ب صلاح نباشه هیچ جوره درست نمیشه ب صلاح هم باشه ب خودش توکل کنی درستش میکنه

عزیزم مهم خودتی عزت نفستو از دست نده من چله‌شو میگیرم خیلی خوبه قبل نماز صبحم دو رکعت شفع و وتر میخو ...

زمان پریودی چیکار میکنید ؟؟؟

بله ممنون میشم عزیزدلم لینک بدین

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟