2777
2789
عنوان

دوستان علت بالا بودن گلبول سفید می‌تونه عمل پا و پلاتین گذاشتن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 43 پست
مرسی از لطفت عزیزمواسم دعا کن این مشکلی که دارمو بتونم تصمیم درستی براش بگیرم 🌸

انشاءالله که خدا بهترین برات بخواد.واقعا نمی‌دونم چیکار کنم جبران کنم نصف شب دل یک مادر باردار شاد کردی 

الهی که مشکل شما و همه عزیزان خدا حل کنه.فقط به خدا بسپارش عشقم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما از پزشک بپرس که مطمئن بشی قضیه چیه و اگر نیازه اقدامی بکنی، ولی به طور کلی وقتی بدن درگیر التهاب و عفونت و ... هست، گلبول سفید میره بالا

شرایط دیگه‌ای هم هست حتما از پزشک بپرس که خیالت راحت بشه

فدات بشم مامان مهربون و قشنگ ان شاءالله خیلی زوددد برات بگذره و نی نی خوشگلت خیلی راحت و خوب به دنیا ...

الهی نفست خیر باشه برام و دعاهات بگیره عزیزم و خدا دل من و شما و همه عزیزان دل مارو شاد کنه.

به مهربونیت نمی‌رسم قربونت دورت بگردم

چشم چشم عزیزدل آبجی  سعی میکنم توصیه هات عملی کنم و برام دعا کن .

واقعا مشکلات من جوری نیست که بشه فراموش کرد و اصلا نمیشه استرس نگیرم ولی سعی میکنم ریلکس بودن رو یاد بگیرم .مشکلاتم زیاد و خیلی بزرگ اما باز میگم خدا بزرگ تره و انشاءالله معجزه کنه و توکل بر خدا ارحم الراحمین 

یه بار ازمایش گلبول سفید دادم اینم خیلی بالا بود دکتر گفت تازگی ها مریض بودی گفتم سرما خورده بودم گفت از همونه که بالا نشون داده  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
قربونت برم هیچ چیز خدا بی حکمت نیستقطعا یه حکمتی داره تمام ایناان شاءالله با ورود نی نیبرکت تو زندگی ...

الهی الهی همون جوری پیش بره که شما گفتی عزیزم

حرفات خیلی امیدوار کننده هستن هر جا باشی برات دعا میکنم توی تمام مراحل زندگی و کاری موفق و سربلند باشی که تا این حد انسانیت داری. بوووووس

عزیزم توعفونت بالا میره

اره گلم عفونت هست اما دکتر میگه باید دلیل عفونت رو بدونیم.

حالا اینجا ماما و پزشک خیالم راحت کردن عزیزم میگن بخاطر بارداری و استرس حتما رفته بالا 

عزیزم حتما از پزشک بپرس که مطمئن بشی قضیه چیه و اگر نیازه اقدامی بکنی، ولی به طور کلی وقتی بدن درگیر ...

عزیزم چند جا دکتر رفتم همه میگن آزمایش بده اما هیچکسی بهم راه حل و دوا و درمانی نداده من هم آمدم اینجا گفتم از تجربیات نی نی سایتی ها استفاده کنم که خدا خیرشون بده راهنمایی ام کردن.و باز شکرخدا که از استرس من کم کردن .فکرم هزار راه رفته بود  

یه بار ازمایش گلبول سفید دادم اینم خیلی بالا بود دکتر گفت تازگی ها مریض بودی گفتم سرما خورده بودم گف ...

تا چقدر رسید عزیزم ؟

آره گفتن احتمالا سرماخوردگی بوده گفتم نه سرما نخورده بودم.

امضایت دلمو سوزوند خدا بابای شما و بابای من همه عزیزان اسمانی رحمت کنه و به همه صبر بده و  درکت میکنم بی پدر بودن خیلی سخته و‌شب و روز دلتنگی و گریه میکنم الان چهار سال از رفتن بابای مهربونم میگذره اما اصلا کنار نیومدم با جای خالیش     

عزیزم طبق تجربه اگه خدایی نکرده چیز بدی بود باید هر بار که آزمایش میدادی میرفت بالاتر. اگه ثابت مون ...

به نکته مهمی اشاره کردی فدات.پس خداروشکر  که فعلا ثابت مونده این عدد.

عزیزم دعا کن برام.من هم برات صلوات می‌فرستم عزیزم مرسی 

الهی نفست خیر باشه برام و دعاهات بگیره عزیزم و خدا دل من و شما و همه عزیزان دل مارو شاد کنه.به مهربو ...

دورت بگردم قربونت برم عزیز دل منی فدات بشم من

ان شاءالله به حق امام حسین همه مشکلاتت حل شه قربونت برم💋

الهی الهی همون جوری پیش بره که شما گفتی عزیزمحرفات خیلی امیدوار کننده هستن هر جا باشی برات دعا میکنم ...

فدات بشم 

همین که دعام کنی برام یه دنیا می ارزه فدات شم 

خیلی میبوسمت زیبای من 

فدای دل مهربونت

برکت از زندگیت سرازیر بشه ان شاءالله