2777
2789

از استرس دارم میمیرم چند بار دارم آزمایش میدم همش میزنه15هزارWBC.

توروخدا اگه تجربه ای دارین بهم بگین

من برای چکاپ رفته بودم چون تپش قلب داشتم و تنگی نفس و تعریق شبانه و معده درد و سردرد.که همه جواب آزمایش خوب بود جز همین گلبول سفید خون که 15هزار شده.نمیدونم چیکار کنم هر روز درد جدیدی به بارداری من اضافه میشه.در ضمن بگم خیلی استرسی و ترسو هستم و همیشه ناراحتم بنا به دلایلی و مشکلات فراوان  .افسردگی شدیدی گرفتم هیچ امیدی ندارم روحیه ام دارم کامل از دست میدم.هرچی شوهرم و خانوادش و خانوادم بهم امید و دلداری میدن فایده ندارد و اثر نمیکنه .توکل بر خدا .ارحم الراحمین .یا الله دخیلک به حق پیامبرت حضرت محمد و اهل بیت صلوات الله علیهم برام معجزه کن برای زندگی من و عزیزانم.مگه آدم چقدر تحمل و ظرفیت داره که این همه حجم ناراحتی رو تاب بیاره  التماس دعا توروخدا عزیزان دلم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای منم گلبول سفیدم همیشه بالاست ی دکتری میگفت حتی ی زخم کوچیک ام باعث بالارفتنش میشه نگران نباش

تا چقدر میره بالا عزیزم؟

من باردارم و عمل پلاتین پا انجام دادم 

یعنی ممکنه بخاطر بخیه های عمل باشه بالابودن گلبول سفید ؟؟؟

مجردی شما ؟

مشکلی نداره که خوبه واقعا

چون سطح ایمنی بدنت بالاعه 

به راحتی دچار بیماری نمیشی و این خیلی خوبه

چون واکنسیناسیون هما میزنن که سطح wbc  رو بالا ببرن

و اینکه تو خودت بالا هستی خوبه

دوران بارداریت هم هست

سطح دفاعی بدنت خوبه اسیب پذیر نیستی

مخصوصا الان که ویروس جدید اومده

اسی جان جوابمو ندادیاما گلوبول سفید تا ۱۵ ۱۶ هزار توی بارداری طبیعیه

وااااای عزیزم خدا خیرت بده اگه حرفت حقیقت داشته باشه.

یعنی میتونم با این تعداد بالای گلبول سفید که دارم آمپول روگام برنم؟

وااااای عزیزم خدا خیرت بده اگه حرفت حقیقت داشته باشه.یعنی میتونم با این تعداد بالای گلبول سفید که دا ...

اول سوالمو جواب بده

دکترت راجع به wbc ات چی گفته؟ این سوالارو از دکترت نپرسیدی؟

مشکلی نداره که خوبه واقعاچون سطح ایمنی بدنت بالاعه به راحتی دچار بیماری نمیشی و این خیلی خوبهچون واک ...

یعنی واقعا خوبه ؟

جدی میگی یا داری شوخی میکنی عزیزدلم ؟

والا بهم امید دادی انگار آب یخ ریختی روی قلبم.

میشه بیشتر توضیح بدید واضح تر بهم بگی 

مثل اینکه گیج شدم.از ترس داشتم سکته میزدم اما الان نور امید در دلم روشن کردی خدا خیرت بده آبجی 

یعنی واقعا خوبه ؟جدی میگی یا داری شوخی میکنی عزیزدلم ؟والا بهم امید دادی انگار آب یخ ریختی روی قلبم. ...

عزیزدلم ماهه چندمه بارداریته؟

نگران نباش

این که استرس داسته باشی خیلی بده

شاید خودت زیاد اثرات بدش رو حس نکنی

ولی رو جنین تاثیر داره

یعنی واقعا خوبه ؟جدی میگی یا داری شوخی میکنی عزیزدلم ؟والا بهم امید دادی انگار آب یخ ریختی روی قلبم. ...

یه چیزی بهت بگم؟

میدونستی استرس یکی از علت هاییه که باعث میشه گلبول سفیدت بره بالا تو دوران بارداری؟

استرس . فشار های روانی و احساسی یکی از علت هاشه

اسی اف شدی چون بارداری و خیلی استرس داری جوابتو مینویسم

من پزشکم

wbc بالا توی بارداری طبیعیه و از فرایند های فیزیولوژیک بدنه، ازمایش ۹۰ درصد خاننای باردار رو نگاه کنی همینطوره

فقط مهمه که بدونم نوتروفیل رو تو ازمایشت چند زده؟

نگران نباش کاملا طبیعی هستی و زدن امپول رگام هیچ ممنوعیتی نداره کلا