2777
2789

که تو اون لایو نشون میداد با همسرش دعواش شده میز شیشه ای جلوی مبل شکسته و از پاهاش داره خون میاد و زمین پر از خونه

بعد دوربینو میگیره سمت زنش که با تاپ و شلوارک روی مبل نشسته آروم و اون خواننده به افراد لایو میگه اینم زنمه ج... خانم اینجاست و...

خلاصه 

امروز یکی از آشناهام این لایو گذاشته بود و نوشته بود خشونت فقط علیه زنان نیست و خشونت علیه مردان هم هست و میخواست با اون کلیپ ویو بگیره 

بهش گفتم از کجا معلوم زنش زده باشه و شاید زنه یه حرف زده اونم عصبانی شده پاشو کوبیده رو میز هم میز شکسته و هم پاهاش خونی شده 

چرا فکر میکنیم اونیکه گوشی دست میگیره بیگناهه و اونیو که تو دوربین معرفی میکنه مقصره

اتفاقا اکثرا برعکسه 

اونیگه سریع شروع میکنه به یارکشی و تیم جمع کرده خودش شروع کننده مسائله

اصلا چرا فکر میکنیم چیزی که ما میبینیم همه ی ماجراست 

یه جمله ی خیلی زیبایی هست که میگه:

همه یِ آنچه را که میشنوی

و نصفِ آنچه را که میبینی

باور نکن ... !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه حالا اون دفعه یکتا ناصر پشت گوشی داد و بیداد میکرد همه طرفشو گرفتن

بعد میگفتن آقای هادی معلومه تو مقصری چون کسی که داد و بیداد میکنه ضربه خورده ولی کسی ک ریلکسه باعث آزار و اذیت اون یکی شده

حالا اون بدبخت شکوهی زنش زدتش باز حق و ب زنه میدین

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!
جالبه حالا اون دفعه یکتا ناصر پشت گوشی داد و بیداد میکرد همه طرفشو گرفتنبعد میگفتن آقای هادی معلومه ...

من هیچ کدوم رو باور ندارم

چون ماجرای قبل از اون فیلم هارو نمی دونم

تشخیص حق از باطل کار ما نیست 

زن و مرد هم نداره 

ولی دیدم کسایی که از روی عصبانیت چیزی رو شکوندن و خودشون هم آسیب دیدن و یا کسایی که با فیلم گرفتن چه زن و چه مرد سعی در وارونه و مقصر نشون دادن طرف مقابل داشتن

بابا تروخدا بس کنین دلش پر بوده یکاری کرده اینستارو وا میکنی هی میبینی باهاش یا جک ساختن یا کلیپشو گ ...

خیلی پیج ها فقط و فقط برای حاشیه و ویوو گذاشتن و نمی دونن دارن چه ظلم بزرگی در حق اون زن و شوهر میکنن

کاش این فضای مجازی خیلی کمرنگ تر بود تو زندگیامون

خیلی پیج ها فقط و فقط برای حاشیه و ویوو گذاشتن و نمی دونن دارن چه ظلم بزرگی در حق اون زن و شوهر میکن ...

دقیقا بخدا خارجیا اینجوری نیستن ما ایرانیا شور همه چیو در اوردیم

با افتخااااار کوردم💛🧡
دقیقا بخدا خارجیا اینجوری نیستن ما ایرانیا شور همه چیو در اوردیم

انقدر تو زندگیامون خودمون از این مدل دعواها داشتیم 

اون وسط حالا مثلا یکی زنگ زده به خانوده ش یکی زنگ زده به دوستش 

این بنده خدا هم گوشی دستش گرفته لایو بزاره و بعد هم که آروم شده مطمئنا به شدت پشیمون شده 

امیدوارم خدا هیچ بنده ای رو نقلِ حرفِ دهنِ مردم نکنه