2777
2789
عنوان

چه کارهایی برای زیباییتون کردین و تاثیر زیادی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5846 بازدید | 222 پست
اسم دستگاه چیه تاثیر داره

من راضی بودم

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویتامین دی ۱۰۰۰مولتی ویتامین همین معمولی ها که برا بارداری میدن قرص آهن ایرانی میخوردم الان عوض کردم ...

منم‌ویتامین د پایین بود ازمایش دادم موقع بارداری کم‌خونی هم دارم شدیده

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

تو رو خدا چه رنگی زدی ؟؟ میخوام جمعه برم بزنم چی بزنم بعد لب بالام از لب پایینم کوچکنره بگم لب بالا ...

صورتیی 

قرمز نزن ک بعدا پشیمون میشی

از لب ب بالا نزن ، چون پوست لب با پوست صورت فرق داره و تغییر رنگ میده و ضایع میشه 

صورتیی قرمز نزن ک بعدا پشیمون میشیاز لب ب بالا نزن ، چون پوست لب با پوست صورت فرق داره و تغییر رنگ م ...

مرسی عزیزم میترسم اگه بگه قرمز فقط دارم چی ؟؟ 

گفت بنفش و نارنجی فکر کنم با قرمز 

دختر خواهر شوهرم بنفش زده بود 

اومدم یه پندی بدم ولی فک کردم دیدم موهام که میریزه صورتم که پر جوشه شکمم که دارم ویتامینامم که نمیخو ...

ای ننه 

بچم 🥲

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

مرسی عزیزم میترسم اگه بگه قرمز فقط دارم چی ؟؟ گفت بنفش و نارنجی فکر کنم با قرمز دختر خواهر شوهرم بنف ...

این رنگا خیلیی زشتن ک🥲🥲🥲 

برای من خودش ترکیب کرد صورتی کمرنگ نشده ، خیلی نازه رنگش

سرم قابض کننده بیتروی از داروخونه .. معجزه اس دعام میکنی سوال دیگ نپرس لطفا

برای همیشه منافذ از بین میره یا موقت من قبلا پوستم چرب بود در چند تا منافذ دارم الان پوستم خشک شده میتونم از این سرم بزنم؟