2777
2789

اگه عزیزی مثل پدرتونو از دست داده باشید اونم تو بچگی الان 20سال گذشته هر حداقل یه هفته لحظه لحظه مرگشو براتون شرح بده چیکار میکنید؟

اگه قسمش بدید دیگه نگو حالم بد میشه باز بگه چی؟

حالا اگه اون کسی که یادتون میاره مادرتون باشه چیکار میکنید باهاش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دلتنگشه😭😭😭اذیتش نکن یه چیز میگم نگران نشی ناراحتم نشوشاید مامانت هم میخواد بره که بی تابی می ...

خیلی جوونه هنوز پنجاه سال نداره سالمم هست خداروشکر از لحاظ جسمی ولی روحی نه خدا وکیلی عمرمو تموم کرد پیرم کرد خب منم پدرم بوده همه کسم بوده چرا نمیذاره از یاد ببرم واسه یروزم شده بدبختیامو

نخوندم خاک بر سرم . گوش نده به حرفش . صحبتش شد بلند شو برو جا دیگه سرگرم کن خودتو . اون میبینه تو پا ...

نه بخدا من خونم جداس بچه دارم باورت نمیشه ولی زنگ میزنه تو یه مکالمه یه دقیقه ای میگه الان وقتیه که بابات زیر ماشین سنگین له شده

خیلی جوونه هنوز پنجاه سال نداره سالمم هست خداروشکر از لحاظ جسمی ولی روحی نه خدا وکیلی عمرمو تموم کرد ...

خودش خیلی دلتنگشه فکر میکنه شاید تو هم دلتنگشی... من درکش میکنم در جوونی همسر از دست دادن سخته...

در ضمن دور از جونش مرگ به پیری و جوونی ربطی نداره!!!

❤❤❤

بعضی وقتا وقتی ی چیزی خیلی ادمو اذیت میکنه ، با صحبت کردن بیش از حد راجبش و جزییاتش ، سعی میکنه از عذابش فرارکنه و مغز تلاش میکنه اینجوری قضیه رو برای خودش عادی سازی کنه

این میتونه دلیلش باشه و وقتی دلیلشو بدونی ، همه چی فرق میکنه

اگر برات مقدوره حتی شده انلاین از ی روانشناس کمک بگیر ترجیحا باخودش درارتباط باشه 

اگ ن سعی کن ب بهبود وضع روحیش کمک کنی و توموقعیتی باهاش قرارنگیری ک راجبش صحبت کنه ، ب هیچ عنوان ازش فاصله نگیر یا ری اکشن بد نشون نده ، سعی کن حواسشو پرت کنی ، یا نهایتا حواستو پرت کن و سعی کن از رفتارش ناراحت نشی ، ن بخاطر اینکه مادرته ، چون این حرکتش از روی عذابیه ک متحمل شده و به کمک نیاز داره

نه بخدا من خونم جداس بچه دارم باورت نمیشه ولی زنگ میزنه تو یه مکالمه یه دقیقه ای میگه الان وقتیه که ...

😐🙄

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫