2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر منفیمیخوای ماچش کنی میبینی شبیه زن داییته

وااای🤣🤣🤣

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

این حرف همسر منه میگن چجوری ادم میتونه به کسی تا دیروز دخترخاله اش بوده به چشم دیگه ای نگاه کنه

دقیقا درست میگن👍

من از فکرشم یجوری میشم

حس برادرانه ندارم اما انگار همون قدر برام عجیب غریبه

.

ببین من با خواهرم هردو باغریبه ازدواج کردیم

اولش خیلی خوبه و احترام هست،بعدش کم کم تفاوت خانوادگی و فرهنگی رو میشه، مادرشوهر میترسه پسرشو ازش بگیرن هی دخالت،ولی اگه اقوام باشین دیگه این اتفاقا نمیفته،پسر خوبه ی فامیل رو تور کنی دیگه همه جوره خوشبختی..

فامیل اخلاق همو میدونن،هیچی ازهم پنهون نداری با همه خوب و بدت اومده خاستگاریت.

خیلی بده 

اکثرا آخرش طلاقه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خوبیش اینه که کامل میشناسی خانواده رو

آره عروس یکی از فامیلامون خبر نداره شوهرش حتی تا یکماه قبل ازدواجشون معتاد و لاشی و دزد بوده یه جوری ازش تعریف میکنه انگار زن رییس جمهور شده طفلک همه بهش میخندن 

من مخالفم چون تو فامیلامون پیش اومده نتیجه خوبی نداده 

حتی برا خودمم خواستگار فامیلی میاد خودم ک هیچ مامان اینام اصن بهم نمیگن ک نظر بپرسن حتی کلاا از بیخ مخالف

:))

من خودم ازدواج فامیلی کردم بد بود 

ولی بعید می‌دونم ب این چیزا مربوط باشه 

یه چند ماه بزار برا شناختش اگر تو این مدت باهاش حالت بد بود و فهمیدی اخلاقش خوب نی عقد نکن بهم بزن

من باختن و بلد نیستم🐈🤍