2777
2789
عنوان

امروز بچه مو بردم ام ار ای

143 بازدید | 24 پست

کلی استرس کشیدم ، چون لوزه ش بزرگه و کمی همیشه حالتهای سرما خوردگی داره ، بدون بیهوشی ازش گرفتن ، پالتوم 7تا دکمه فلزی داشت تو اتاق ان ار ای پاهای بچه رو گرفتم ، باز فکری شدم تصویرش تار نشده باشه

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامنگران نباش گلماونجا دکتر داره عکسایی ک میندازه رو میبینهاگر مشکلی باشه همونلحظه میگه

اره دکتر بود ولی بچه خیلی هم بیحرکت نبود منشیش گفت دیگه چاره ای نیس نمیشه بیهوش کرد

بچه منم برا کمرش ام آر آی نوشتن میگن باید بیهوش شه چون بچس. ینی منم میتونم برم توی اتاق ؟ بیهوشش نکن ...

چون بچه من بیهوش نکردن اجازه دادن برم که بچه نترسع 

اره دکتر بود ولی بچه خیلی هم بیحرکت نبود منشیش گفت دیگه چاره ای نیس نمیشه بیهوش کرد

مشکلی بودش و مشخص نبود عکسا همون لحظه میگفتن که نشد و بعدا با بیهوشی بگیرید

پس هیچ مشکلی نبوده که چیزی نگفته خود دکتر و ادامه اش داده

دستگاه اونقدر قوی هست ک بتونه بگیره عکسو

بچه منم برا کمرش ام آر آی نوشتن میگن باید بیهوش شه چون بچس. ینی منم میتونم برم توی اتاق ؟ بیهوشش نکن ...

چند سالشه ؟یک خانومی اونجا بود به دکتر گفت بچم کم خابه با شربت خاب اور با صدای دستگاه بیدار میشه ، دکتر هم انژیوکت زد بیهوش کرد

۱۰سالشه

ماشالله خوبه سنش ، ولی کبا بعضیها از فضای بسته میترسن قبلش توضیح بده که فضاش یکم سر صدا داره یک تونل کوچیکه

ماشالله خوبه سنش ، ولی کبا بعضیها از فضای بسته میترسن قبلش توضیح بده که فضاش یکم سر صدا داره یک تونل ...

اره باید براش توضیح بدم شاید بذارن من برم مثلا پاشو یا دستشو بگیرم ک نترسه