من شنیدم هر چیزی رو اموزش الی تصویب کنه تغییر نمیکنه احتمالا اینم تغیبر نکنه این همه کارزار گذاشتن ب ...
الان اعتراضات خیلی بیشتر شده خود سنجش هم امسال موقع انتخاب رشته توش مونده با این تراز سیویها چیکار کنه خودشون هم دیدن چقدر اوضاعش خراب شده به نظرم احتمالش زیاده ۴۰۵ تغییر کنه یا حداقل تاثیر معدل دهم و یازدهم مثبت بشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کاش یه قانونی وجود داشت میگفت یذره فکر کنید ۲۱ امتحان چجوری تو ۲۵ روز میشه داد؟؟؟؟!!!!!!!!!
اینا اگه عقل داشتن که الان وضع مملکت ما این نبود
"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..."