2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 118515 بازدید | 758 پست

با اجازه استاتر

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی
milli-ftei8

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به مامانت بگو بیا یک هفته ای پیشم بمون تا حساب کار بیاد دست شوهرت . به مامانت هم بگو مادربزرگش سه ماه اینجاست نمیره بیا چند روزی بمون خونم .اگر زنگ زد به مادرش تا شب بیاد خونتون تو هم زنگ بزن به مادرت بگو بیا پیشم 

با خوندن این تاپیک شدید عصبی شدم واقعا😐

خیلی ببخشیدا ولی خیلییییی ساده ای 

شوهرت بچه ننس و شکاکه

۳ ماه رابطه ندارین، میشه بگی نیاز جنسیشو چه جوری رفع می کنه شوهرت؟

چرا رمز گوشیشو نداری؟؟

بعد میگی سرد شدنش به خاطر این هست که فکر می‌کنه تو برای رابطه راضی نیستی😐 یعنی چیییی؟ مگه ازت چند بار رابطه خواسته و پسش زدی که سرد بشه ازت.

ببین حتما با پدر و مادرت صحبت کن و همه چیو بگو

چنین مردایی باید اینو بفهمن که زنشون پشت و پناه دارن و نمی تونن هر رفتاری که دلشون می خواد بکنن

ممنون از نظرات روکتون من دوسش دارم نمیتونم برنجونمش نمیدونم درسته یا نه ولی دیگه میخوام جدی برخورد ک ...

عمرا تو بتونی جدی صحبت کنی باهاش 

کلا تو باغ نیستی عزیزم!

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

منم شرایط تو رو دارم خواهر شوهرم قراره بره خونه خودش مادره تنهایه شوهرم میگه میارمش خونه خودمون

ولی من یک فکرایی کردم 

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب