2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 104395 بازدید | 720 پست

وای یاده خودم افتادم قبل بچه دار شدن همش خونه مادرش بودیم وای حالم داشت بهم می‌خورد بعد آب بچه هم بازم منو می‌برد اونجا منم اصلا دست به سیاه و سفید نمیزدم فقط میخوردم و میخوابیدم خوده مادرشوهرم خسته شد دیگه مارو خونش نگه نداشت.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
وقتی بد موقع ازدواج میکنیدبا این شوهرای بدرد نخور و مسخرتونهرروز فقط حالم رو بهم میزنه این تاپیکاچقد ...

واقعا هم یه مریم امیرجلالی هستی😂😂

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بارم بهش گفتم فلان چیزو میخوام بکن برام گفت با پررویی من اوردمت خونت دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم

عذر میخوام خودتون بچه میخواستین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
من موندم تو اینکه شوهرم نمیگه پس ما رابطه چرا نداریم این ۳ ماه بزار مامانمو ببرم بزارم خونه خودش

کم کمش تا 40روز رابطه نیس میشه 50روز😁😁😁😁

اسی بچه بزار پیش مامانبزرکه ازش بخا کمکت کنه تا خسته شه فرار کنه بره

اصلا چه معنی داره زن و شهوهر رمز بزارن برای گوشیشون هرکس رمزشو نگه یا رمز بزاره مشکوکهوحتما چیی داره که نمیخواد طرف مقابلش بدونه...

من ۸ ساله ازدواج کردم نه من نه همسرم هیچ چیز مخفیانه ای تو گوشی نداریم و از گوشی هم استفاده میکنیم هر وقت لازم بشه... 

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸
خودت خانواده نداری عزیزم؟ کسی نمیاد خونت؟ خودت نمیری خونع پدرت؟ واقعا باور کردنی نیست تاپیکت

عزیزم باور کن چون من از این خانم بدتر به سرم اومده و الان فشار عصبی اونقد اذیتم میکنه که میخوام خودمو بکشم

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
عین خانواده شوهر من میومدن خونه م یادشون میرفت برن پدرشوهرم اومد دوسال موند نمیرفت اول پیش خودمون بو ...

وای خدا تصورش هم سخته 😑

چجوری تحمل کردی؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

اسی یکم سفت و محکم باش شوهرت که اومد خونه صداش بزن تو اتاق بگو من با تو ازدواج کردم یا با مادرت و مادربزرگت بگو من بلدم از خودم و بچه مراقبت کنم خودم هم کس و کار دارم نیاز به مراقبت داشته باشم بهشون میگم کمکم کنن قبول نکرد خودت برو بگو به مادربزرگش بگو ممنون ولی دیگه می‌خوام با شوهرم تنها باشم لطفا نیاید دیگه 

مطمئنم عشقم برمیگرده یکی از همین روزا و تولدشو باهم جشن میگیریم🤩😍
نمیدونم واقعا از یه طرف بچه داری استرس داره از یه طرفیم میگم چرا اصلا ازدواج کردم میگم خدایا همه این ...

خودت پیام دادی که مجبوری بمونی برای بچه ...هربلایی دوست دارین سرم بیارین 

اخه این چه پیامیه دادی  بچه رو بزار برو قهر بزار مادربزرگش بترسه بره

اشتباه مسلم تو اینه که زیادی قانع بازی دراوردی شوهر جون فک میکنه اگه کتک کاریتم کنه آخ نمیگی صبرت بالاس بچتو بردار شیک برو خونه مادرت هیجیم نگودعوا کردین بزار یه ماه بشه اصلا یسال بشه خود احمقش بیاد دنبالت

واقعا منم همیشه دوس داشتم با یه پسر که هیچکسسس رو نداره ازدواج کنم از بخت بدم با یه پسر که خانواده خ ...

دقیقا مثل من....پدر شوهر...مادر شوهر...پدربزرگ شوهر..مادربزرگ شوهر(پدری،،بااینا زندگی میکردن)۴ تا خواهرشوهر۱ برادرشوهر....من با ۱۰ نفر آدم هرروز سرو کله میزدم.....من خودمم دختر دارم،دوست دارم دخترامو به پسرایی بدم که خودشون باشن ولباس تنشون......ه‍یچکسیو نداشته باشن....از بهزیستی باشن.....پرورشگاهی باشن.....از بس که خودم از دست این قوم ظالم٬سختی کشیدم.....

واااا اینجوریشو ندیده بودیم دیگه   با شوهرت با آرامش و در تنهایی در این مورد صحبت کن مثلا بگو من دیگه حالم خوبه میتونم از بچمون مراقبت کنم . مامانت و مادر بزرگت چند مدته گرفتار خودمون شدن از کارو زندگیشون افتادن