2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 107265 بازدید | 731 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علی الحساب یک تیکه خوب به مادر شوهرت بنداز ترجیحا پیش مادربزرگه 

بهش‌ بگو دخترت را شوهر دادانی در مورد مادربزرگه خواستگاری خوب تحقیق کنی ها به هر حال میخواد یک عمر بچسبه بهش و همخونه باشن

خوب چک کنم گوشیشو یا یه کاره دیگه پرسسیدنم ازش که نمیشه راستشو خوب نمیگه

اسی بیشتر ازین خودت عذاب نده 

به نظرم باید به روشون بیاری وخانواده درجریان باشن 

جنگ اول به از صلح آخر 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که 

مخفیانه با مادرشوعرت درد و دل کنی 

بهش بگو می‌خوام تو خونم راحت باشم و هر چی الان اینجا تعریف کردی بهش بگو 

بگو بهم میگه چون آوردم خونه خودت میگه دیگه به حرفت گوش نمی‌دم عذابت میدم

علی الحساب یک تیکه خوب به مادر شوهرت بنداز ترجیحا پیش مادربزرگه بهش‌ بگو دخترت را شوهر دادانی در مور ...

چرا تیکه 

میگه مادرشوهرم خوب نمیزاره بینم.ن جدایی بیوفته 

بهتره مشکلش با مادرش هرش و مادر خودش درمیون بزاره

یه بارم بهش گفتم فلان چیزو میخوام بکن برام گفت با پررویی من اوردمت خونت دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم

یعنی چی اوردمت خونت

بگو وظیفته مگه مرد نیستی 

توام باهاش سرسنگین باش به خودت برس حسابی، ببینه بدون اون خوشحالی حرصش میگیره 

خونه پدر شوهر با يك اتاق خيلي متفاوت هست.ما ك نديديم زمان مادرامونم اينجوري نبودهادم خب ميمونه خونه ...

اره خب ابدا کاردرستی نیست ولی بعضیا تو این شرایط  متاسفانه هستن 

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.انشالله بزودی خبر سلامتی شو برامون بزاری دوست عزیز.

فک نکنم به قصده کمک کردن نگهش داشته میخواد حرصشو خالی کنه روم که اوردمت خونت تو ام باید اینارو بپذیر ...

به مامانت بگو زنگ بزنه به مادرشوخرت بگه برید خونتون منم میام چند وقت پیش دخترم مواظبشم بعدم اون بزرگ شده خودش می‌تونه خانه داری کنه

راستشو بخوای مادرشوهرم تز اون آدما نیست که زندگی رو خراب بکنه خیلی گفته دیگه باید خودتون بمونید واقع ...

شوهرت چقد زبون نفهم و احمقه.انگار میخاد سر وورو با مامون و بقیه کرم کنه به کثافت کاری چیزی برسه. زیر نظر داشته باشش رفتارش طبیعی نیس

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱