2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 109533 بازدید | 735 پست

احتمال خیانت این وسط هست 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه سرش تو گوشی بودنی همش پیشه هم میشیم چیزه مشکوکی راستش نمیبینم

یه آدم وقتی بخواد خیانت کنه راهشو پیدا می‌کنه نیازی نیس حتما کار مشکوکی کنه 

همینکه پنج ماهه بغلت نخوابیده دقت کن بغل بدون رابطه. بغل عادی و بوس هم نکرده از نظر خودت مشکوک نیس ؟!

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
چرا مشکوکه خوب

پس کمتر خودتو بزن به اون راه این کارایی که می‌کنه اوج مشکوک بودنه 

منکه روم نمیشه والا برم بمونم خونه مامانبزرگم ديگه

عزیزم به نظرم یه ذره تحریک جنسی کن 

دست بذار رو پاش 

قایمکی بوسش کن 

اگه سرد مزاج نباشه خودش کم کم خونه رو خالی میکنع 

دعوا کنی بدتر میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میگم که مادرشو به زور میاره هر شب زیاد خودش نمیخواد بیاد ولی مامانبزرگش دیگه خودش یه جور میکنه نره ...

بچت شباگریه نمیکنه  شبا یکم بزارگریه کنه بعد بهش شیربده شاید مادربزرگه بدخواب شد کلافه شدخواست بره

عزیزم تو باید همه ی کاراتو خودت انجام بدید حتی واسه کوچیکه آرین کاری هم از مادر بزرگ یا مادر شوهرت کمک نگیر حتی اگه خواستن یه استکان بشورن هم نزار با احترام بگو نه نه شما خسته میشین خیلی رسمی باهاشون رفتار کن و حتما برو بشین کنار شوهرت یواشکی بهش بگو دلتنگ بغل های مهربانت شدم تکیه گاهم و...

مطمعا باش اگر باهاشون خیلی رسمی برخورد کنی به سه روز نکشیده جمع می کنن میرن 

همش نگرانی ک شوهرت ،ناراحت نشه

ولی اون اصلا ب این فکر نمیکنه ک تو ناراحتی و اذیتی ...

چرا  میذاری اینجوری لهت کنه 

بعد ببخشید اینجوری میگم بازم بهش اویزونی 

جریانتون خیلی عجیبه

ادم فکرش ب یه جا نمیره 

احتمال خیلی چیزا هس 

چرا همه چیو ازش قایم میکنی

چرا بهش نمیگی ک اذیتی ،داره بهت ظلم میکنه 

انگار ن انگار ک زن و شوهرین شما 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️