2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 109564 بازدید | 735 پست
من خودم خیلی جلویه خودمو میگیرم که وقتی شیر میدم به بچه حداقل اعصابه خودمو آروم کنم و گریه نکنم

مگه شوهرت کجاست سرکاره یعنی. میخوایه همونجاااا؟؟؟؟؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
چی شد مگه ایندت؟

ببین منم مثل تو یه مادرم ک تموم دنیام بچمه

من نه همسر شما رو میشناسم نه چیزی ازش میدونم ولی همین شرایطی ک شما الان داری رو من ۹ سال پیش داشتم

همسری ک بعد از زایمان نه من براش مهم بودم نه بچمون

من نمیتونم چیزی بهت بگم و توی دلت رو خالی کنم

ولی فقط بگم حالا ک کسی هست ک بچت رو نگه داره به بهونه دکتر یکی دو روز بچت رو بذار پیش مادرشوهرت و همسرت رو تعقیب کن!

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همش میگی مادر شوهرم مجبور میکنه! 

مگه مادر شوهرت زنجیر میکنه و میاره !

دریغ از یه ذره درک و شعور که مادر شوهرت نداره 

نمیتونه دو کلمه جدی با پسرش صحبت کنه که این کارش درست نیست اصلا دردت چیه ؟

💚اللهم العجل الولیک الفرج 💚
مگه شوهرت کجاست سرکاره یعنی. میخوایه همونجاااا؟؟؟؟؟

نکن دختر یروزی پشیمون میشی ب این روزات که فککنی میگی چرا همونجا شک نکردم 

شک کن بدهم شک کن تا خلافشو ثابت نکرده ولش نکن خاهر من با همون نیومدناش خونش زندگیش پاشید😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
اخه جلو مامانبزرگش چیکار کنم دوست دارم کلا راحت باشیم تو خونه نه یه ساعت که روز ببینم زندگی متاهلی ...

منم همینو میگم با اینکارات مامان بزرگه رو میتوتی بیرون کنیییییی شوهرتو هواییییی کن اینا دیگ رازه زنانه اس ک همه ی خانوما بلدن باید بلد باشی شوهرتو قورت بده با کارات خودش کم کم میفهمه تنها موندن چقدر خوبه ک دیگ جز کنار تو جایی نمیتونه بخوابههههه بببین من جواب گرفتم ک اینا رو میگم تجربه کردم

همش میگی مادر شوهرم مجبور میکنه! مگه مادر شوهرت زنجیر میکنه و میاره !دریغ از یه ذره درک و شعور که ما ...

راست میگی اینو به زور نمیکشونه که یه بار میکه  نمیام اصرار گردنی پا میشه میاد

خودت کمکم کن🌹

اهانگوشیشو چک کنم چی؟

اگه بتونی ک عالیه

ولی نباید بفهمه بهش شک داری

اگه ۱ درصد بفهمه شک داری زرنگ تر میشه و هیچی نمیفهمی

مثل قبل رفتارت عادی باید باشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
نهد۳۴ ساعت میره شیفت نمیاد خونه

نمیدونم ولی یجای شوهرت داره میلنگه گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40