2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 109450 بازدید | 735 پست
عزيزم امروز من خودم داعون بودم با حرف هاي تو ياد گذشته خودم افتادم كه بخاطر اينكه رندگيم نپاشه چقدر ...

سلامتی و شادابی؟؟۳ ماهه نرفتم از خونه بیرون تازه جدی گفتم قراره ببری منو خونه بابام

خودت کمکم کن🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر مثل اون روزهای منی 😔💔

کاش آینده تو بچت مثل من نشه 💔😔

خدا بهترین ها رو برات رقم بزنه 😍🤲

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
دعوام ام شد یعنی همه چیو بگم نترسسم راجبم فکره بدی بکنه؟

دعوا نکن ولی از حرف زدنم نترس... بهش بگو تا حالا صبر کردم که خودت عاقل بشی میدونی الان مادر یا مادربزرکت فکر میکنن ما بچه ننه و بی عرضه ایم وبلد نیستیم مستقل زندگی کنیم فمر کردی هر روز اونا رو از کا رو زندگی میندازی خوشحالن نه مجبورن اونام دوست دارن مستقل شدن و مرد شدنتو ببینن... منم خونمه دلم میخواد برای همسرم دلبری کنم اما مراعات بزرگتر رو میکنم...  خوب الان حوونم بعدش که پا به سن گذاشتم شاید دلم رابطه نخواد  تو هم بع من هم خانوادت داری ظلم میکنی معلومم نیست چه هدفی داری  

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
حالا شوهرت لج کرده اون دوتا ادم بالغ وجاافتاده چرا درک نمیکنن

میگم که مادرشو به زور میاره هر  شب زیاد خودش نمیخواد بیاد 

ولی مامانبزرگش دیگه خودش یه جور میکنه نره مقله امشب که مادرشوهرم گفت برو دیگه گفت باشه اول بعد دیدیم میگه هفته بعد میرم

خودت کمکم کن🌹

کلا مردا بعد بدنیا اومدن بچه سرد میشن. ربطی به کم شدن علاقه و فلان و اینا نداره.شوهرت از تنها بودن ب ...

با دوستاش خیلی خوبه ولی با من اینطوره حتی با خانوادشم سرده ولی نمیدونم چرا میکشونتوشون میاره اینجت

خودت کمکم کن🌹

میگم که مادرشو به زور میاره هر شب زیاد خودش نمیخواد بیاد ولی مامانبزرگش دیگه خودش یه جور میکنه نره ...

پس اون بنده خداها هم معضبن 

از در دوستی وارد شو بگو دلم تنگ شده برات دلم میخواد تنها باشیم تا خونه مامانت بودم همش استرس و رودربایستی داشتم الانم که اوضاع اینه

با دوستاش خیلی خوبه ولی با من اینطوره حتی با خانوادشم سرده ولی نمیدونم چرا میکشونتوشون میاره اینجت

ی مقاله هست کامل و جامعه در مورد سرد شدن مرد ها بعد بدنیا اومدن فرزند.ی چیز علمی و ثابت شده است. اونم چون پدر میشه.

از خودش بپرس‌بگو عزیزم را دوست داری مادرت هر شب اینجا باشه؟مادربزرگت رو تا کی میخوای اینجا باشه؟

اینا رو با دعوا نگی ها.با آرامش. ببین دلیلش چیه و باهاش صحبت کن به یک تفاهم برسین. 

پس اون بنده خداها هم معضبن از در دوستی وارد شو بگو دلم تنگ شده برات دلم میخواد تنها باشیم تا خونه ما ...

خونه خودشون بهتر از اینجا بود  حداقل یه اتقه مخصوصه خودمون داشتیم الان دیگه مجبوریم اینارو تویه خونه تحمل کنیم 

خودت کمکم کن🌹