2777
2789
عنوان

مادرشوهرم امروز شش بار به من زنگ زد

277 بازدید | 15 پست

تو یه ساختمونیم و من یه بچه تقریبا شش ماهه دارم و جاریمم که همینجاست یه بچه ۹ ساله داره.

من صبحها سرکار میرم و شبا هم که خواب ندارم به خاطر بچه...

بعد آز ظهر که اومدم، حدودای ساعت پنج با بچه داشتم میخوابیدم، بچه ام تازه خوابیده بود، مادرشوهرم زنگ زد که بچه جاریت میخواد بیاد اونجا که با بچه تو بازی کنه و من گفتم خوابه، در طول یک ساعتی که خوابیده بودیم شش بار زنگ زد و خواب رو برام کوفت کرد، همش میپرسید بیدار نشده، آخرین بار گفت باشه دیگه نمیاد...

بچه ام که کاملا بیدار شد، به شوهرم که تو هال خواب بودم گفتم مادرت امروز نذاشت من بخوابم و قضیه رو براش تعریف کردم و حق رو به من داد ولی بعد نیم ساعت گفت زنگ بزنم برادرزاده ام بیاد تا با بچمون بازی کنه، گفتم نه اصلا... همه خواب و روتین زندگیشونو دارن، من شبا بیدارم و یه کم خواستم بعدازظهر بخوابم، نذاشتن...

شوهرم قرار شد بره خونه مادرش و بهشون بگه که اگه میخوان بچه رو ببین از ساعت هفت و نیم به بعد میتونن..‌.   البته خیلی سر شوهرم غر زدم، اونم با من سرسنگینه امشب...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب گوشیت سالینت کن راحت بخوابی

شرایط کاریم جوریه که گاهی عصرا زنگ میزنن و کار دارن، واسه همین سایلنت نمیکردم

اگه جواب مادر شوهرمو ندم، ناراحت میشن

ولی از این به بعد جواب نمیدم اگه تو تایم خوابم زنگ بزنه

خوب کردی بچه خوب نخوابه هی نق میزنه خواب شبشم بهم میریزه بعضیا درکی از بچه کوچیک نبردن فکر میکنن ماد ...

بچه منم از سه ماهگی همش مریضه و سرما خورده...

به نظرم نصف مریضیاشو از همینا میگیره که می‌بوسنش

هزاران بار گفتم که نبوسن ولی گوش نمیدن

الانم مریض بود و واسه دندون درآوردن بهونه میگرفت، واقعا سخت میخوابه و وقتی دو ساعت بخوابه یه کم آرامش میگیره

بچه منم از سه ماهگی همش مریضه و سرما خورده...به نظرم نصف مریضیاشو از همینا میگیره که می‌بوسنشهزاران ...

منم بچم ۱۷ماهشه منم هی میگم نبوسین دیشب مهمون بودیم از دیشب همش میاره بالا از ۴صبح بیدارم کلافم

خودشون میدونن که این ساعت خوابیم

ولی مادرشوهرم میگفت اون بچه بهش اصرار کرده که همش زنگ بزنه.

آخه جالبه شب قبلشم اومدن بچه رو دیدن، تقریبا هرشب میان سا ما بچه رو میبریم ببینن

من به خاطر محل کارم سایلنت نمیتونم بکنم ولی از این به بعد گوشیو میذارم هال تا اگه زنگ زدن شوهرم جوابشونو بده،اگه شوهرم جوابشونو بده دیگه زنگ نمیزنن