2777
2789

یکی ندونه فک میکنه انگار میخوام تجربه ۲۰ کیلو کاهش وزن بهتون بگم انقد خوشحالم😂 ولی همون ۴ ام غنیمته بدنم جمعو جورتر شد😥😍

خب اولا اینو بگم ازین رژیمای سوسولی پیروی نکنین چمی دونم ی کف دست نان و نصف کف دست مرغو نصف کف پا کوفتو😑

باید ببینی بدنت چقد نیاز داره زیر نظر مربی ورزش غذاتو کم کنی

بستگی داره ب سوخت و ساز و طبع بدنت و میزان تحرکت در طول روز و هزااار چیز 

گلی اگه قبلا ی نون بربری کامل و با روغن زرد و عسل میخوردی الان نمیتونی با ی کف دست نون و ی قوطی کبریت پنیر خودتو سیر کنی😐ضعف میکنی به ریزه خواری شدید میفتی عزیزم

پس فقط زیر نظر مربی متخصص وزن کم کن و گرن سیستم ایمنی بدنت داغون میشه

ما چیزی تحت عنوان رژیمی نداریم ک ورزش و تحرک سنگین داشته باشی و وعده های غذاییتو حذف کامل کنی یا فستینگ بگیری با ورزش شدید هردوی اینا مساوی با نابودی سیستم ایمنی و پوست قشنگت عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اینجانب خیلی گشاد بازی دراوردم ۴ ماهه دارم بدنسازی کار میکنم بدنم سفت تر شد و عیباش برطرف شد ولی فقط ۴ کیلو کم کردم😑البته تو بدنسازی هدف سایز هست ن وزن ولی من ملاکم ۱۰ `~۱۱ کیلو هست

ببینید شام سرشب خیلی مهمه خانوم گلی ها من حتی اگه سیر بودم ب زور ی چیزی واس شام تا ۸ شب میخورم این خیلی مهمه

شامو باید جوری بخوری ک حداقل ۴ ساعت تا خواب فاصله بیفته تا هضم اول اتفاق بیفته 

وقتایی ک شام دیر میخوردم فردا صبحش ترازو عددو بالا تر نشونم میداد چون غذا هنوز تو شکمم تجزیه نشده بود😂

مورد بعدی کاهش برنج و نان بود 

قبلا هررروووزز نهار برنجی بود ولی الان هفته ای ۲ بار میخورم یا ۳ نهایتا😘

و اینکه...

چیز مضری رو کااامل حذف نکردم....

به جون خودم همه چی اعم از پیتزا، مارشمالو و کیک خوردم😂

ببین اصلا ب شیرینی جات علاقه ندارم ولی تو پریودی امپرم زد بالا همشو خوردم دست خودم نبود😂

تولد شوهرمم دلم نیومد کیک نخورم😑

بچه ها قرار نیست عذاب روحی بکشین ی جایزه واس خودت تعیین کن البته نظر شخصی من اینه شاید مربیان عزیز نظرمو رد کنن 🙄😁ولی هر ۴ کیلو مثلا کم کردی ی بستنی پر ملات ب خودت جایزه بده🤣😂😂😂

ولی پیتزا و سس و.. نهایتا ۳ هفته یکبار .. اونم با همسرم شام یهویی میشد بیرون میرفتیم و گرن توخونه نپختم..

ولی قبلش سالاد و دوغ میخوردم قسمت بزرگ پیتزا رو میدادم ب شوهرم بخوره کمش خودم اونم بدون مایونز

ولی من بارها گفتم بازم میگم هیچی مثه پیاده روی بهتر نیست واسه وزن کم کردن تجربه دارم اصن ریژمم نگیر فقد پیاده روی برید

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤