2777
2789
عنوان

خانماوزن جنین سی هفتتون چقدربوده

70 بازدید | 22 پست

بچه ها لطفااگه یادتونه جواب بدین من یکم نگرانم۳۰هفته و۳روزمه وزن بچم۱۹۰۰بود زیادنیست؟؟؟ازبچه های شماچقدربوده؟

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خیلی نرماله 

احتمالا 3500 به دنیا بیاد 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

۳۰هفته ۱۸۹۰ چن روز پیش رفتم سونو

عه خب پس ازشمام مثه ماله من بوده تازه من دیابت بارداری هم دارم دکترگفت کسایی که دیابت میگیرن یکم وزن بچشون زیادترمیشه

سلام۳۰ هفته یعنی تقریبا نزدیک ۸ ماه هستیدنه چرا فک میکنید زیاده

نمیدونم دیونم بخدا این بچه چیه که ازوقتی توشکم مادره تاآخرعمر این مادربایدنگران باشه فقط

نه خیلی نرماله احتمالا 3500 به دنیا بیاد

خب خداروشکر خیالم راحت شد تازه من دیابت بارداری هم دارم میگن کسایی که دیابت دارن وزن بچشون یکم بیشترمیشه

خب خداروشکر خیالم راحت شد تازه من دیابت بارداری هم دارم میگن کسایی که دیابت دارن وزن بچشون یکم بیشتر ...

اگه مراعات نکنی اره 

ولی اگر رژیمتو رعایت کنی وزنش نرمال میمونه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نمیدونم دیونم بخدا این بچه چیه که ازوقتی توشکم مادره تاآخرعمر این مادربایدنگران باشه فقط

من با اینکه بچه ندارم

ولی کاملا وزن بچه شما مشخصه نرماله😂

از این رو ک خودم ۲ و ۲۰۰ بدنیا اومدم

و اونزمان دکترا میگفتن وزنش کمه 

الان گیر نمیدن دیگ مثل قدیم

بچه بدنیا میاد ۴ کیلو!!

۱ و ۹۰۰ چیزی نیست نزدیک ۸ ماهگی

کاملا نرمال دارید پیش میرید

عه خب پس ازشمام مثه ماله من بوده تازه من دیابت بارداری هم دارم دکترگفت کسایی که دیابت میگیرن یکم وزن ...

اره وزن نی نیای شما بخاطر دیابت بیشتر میشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
خب خداروشکر خیالم راحت شد تازه من دیابت بارداری هم دارم میگن کسایی که دیابت دارن وزن بچشون یکم بیشتر ...

من ۳۲ هفته رفتم ۲۱۰۰ بود دکتر گفت زیاده و مشکوک به دیابت شد گفت مصرف قندم کمتر کنم. اما من هرچی غذا میخورم همش گرسنمه  

اگه مراعات نکنی اره ولی اگر رژیمتو رعایت کنی وزنش نرمال میمونه

خیلی مراعات میکنم قندمصنوعی اصلا نمیخورم اگه یه خرمایی انجیرخشکی چیزی بخورم وقتی دلم شیرینی بخواد

من ۳۲ هفته رفتم ۲۱۰۰ بود دکتر گفت زیاده و مشکوک به دیابت شد گفت مصرف قندم کمتر کنم. اما من هرچی غذا ...

یعنی آزمایش قندندادی؟من۲۸هفته دکترم برام آزمایش قندنوشت همون که باید اون پودرشیرینه رابخوری ازاونجافهمیددیابت بارداری دارم الانم متفورمین مصرف میکنم

یعنی آزمایش قندندادی؟من۲۸هفته دکترم برام آزمایش قندنوشت همون که باید اون پودرشیرینه رابخوری ازاونجاف ...

چرا دادم اون نرمال بود، بعد سونو هم ک دکتر شک کرد باز یه آزمایش نوشت اونم دادم نرمال بود ولی گفت مشخصه حسابی داری میخوری و مراعات کن وگرنه انسولینی میشی