2777
2789

اگه تاپیکام بخونین متوجه میشین بارداری سختی داشتم و بخاطر عمل پا پیچ و پلاک گذاشتن و گچ گیری و استراحت مطلق دارم آمپول آنوکساپارین میزنم خیلی میترسم روگام بزنم و مهلتم داره تموم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگه دکترت گفته خب بزن دیگه

اره قربونت دکترا و ماما چند جا رفتم و چند بهداشت و بیمارستان و متخصص زنان همه دارن میگن آمپول روگام بزن ولی میترسم.از هفته 28تا ،هفته32 دارن میگن بزن خیلی داری دیر می‌کنی و خطرناکه .اما میترسم 

منم۳۳ هفته ام هفته پیش رفتم سونو وزن نی نی ۱۶۲۲ بود خیلی کمه؟ شما تو این هفته نرفتی سونو؟

الان هفته 32 برام سونو نوشتن عزیزم.اما می‌خوام جرات پیدا کنم انشاءالله اول آمپول روگام بزنم بعد اگه زنده موندم برم سونو به امید خدا.

دکتر چی گفت در مورد وزنش ؟اگه به دنیا بیاد زود وزن میگیره نگران نباش گلم. همسایمون اندازه کفگیر بود دخترش الان هزار ماشاءالله بیا ببین چه بزرگ شده 

الان هفته 32 برام سونو نوشتن عزیزم.اما می‌خوام جرات پیدا کنم انشاءالله اول آمپول روگام بزنم بعد اگه ...

ولی به دکترت اعتماد کن اون بهترازشما میدونه 

دکترم گفت وزنش کمه آب دورش یه ذره کم شده😕

ولی به دکترت اعتماد کن اون بهترازشما میدونه دکترم گفت وزنش کمه آب دورش یه ذره کم شده😕

چی بگم والا آبجی .دارم روی خودم کار میکنم که جرات پیدا کنم.خدا کریم.

نگفت چرا آبش کمه؟

آب و مایعات زیاد بخور

چی بگم والا آبجی .دارم روی خودم کار میکنم که جرات پیدا کنم.خدا کریم.نگفت چرا آبش کمه؟آب و مایعات زیا ...

مگه عوارض داره رگام؟

نه عزیزم نگفت چرا ولی من ازاون روز مدام پروتیین میخورم بلکه وزن بگیره آب وچای کم رنگ هم میخورم

مگه عوارض داره رگام؟نه عزیزم نگفت چرا ولی من ازاون روز مدام پروتیین میخورم بلکه وزن بگیره آب وچای کم ...

روگام میگن عوارض نداره .دکترا میگن اتفاقا اگه آمپول نزنی عوارض داره .اما من زیادی ترسو و نازنازی هستم.دکترا تعجب میکنم چجوری ازدواج کردم و چجوری باردار شدم.میگن اصلا تو چجوری میخوای زایمان کنی از بس ترسویی.هر جا میرم این حرفا بهم میزنن.خخخخخ

مگه پروتیین برای آب دور جنین خوبه ؟

چقدر مصرف می‌کنی منظورت روزانه پروتیین ؟

ولی آب و مایعات خیلی خوبه میگن 

روگام میگن عوارض نداره .دکترا میگن اتفاقا اگه آمپول نزنی عوارض داره .اما من زیادی ترسو و نازنازی هست ...

آها من اطلاعاتی راجب رگام ندارم ولی خواهرشوهرم زد اتفاقی نیافتاد

پروتیین به خاطر وزنش میخورم کل وعده هام رو مرغ و گوشت میخورم حتی صبحونه گاهی بینشون تخم مرغ آبپزم میخورم

مایعات که انقدرمیخورم مدام دستشویی ام

آها من اطلاعاتی راجب رگام ندارم ولی خواهرشوهرم زد اتفاقی نیافتادپروتیین به خاطر وزنش میخورم کل وعده ...

اها پس خداروشکر .مرسی گلم.

نوش جونت عزیزم پس چطور وزن نگرفته 

دلیل از دکتر نپرسیدی؟

من ویار خیلی بدی داشتم و اشتهام خراب شده بود.بعد هم ماه شیشم شکستم تا الان همش روی تخت دراز کشیدم.پام هم عمل پلاتین و هم گچ گیری .خودم وزن کم کردم زیاد از درد و بی خوابی .ولی جنین نمی‌دونم این هفته 32چقدر شده . انشاءالله میرم سونو اگه خدا بخواد و اینجا مینویسم 

اها پس خداروشکر .مرسی گلم.نوش جونت عزیزم پس چطور وزن نگرفته دلیل از دکتر نپرسیدی؟من ویار خیلی بدی دا ...

تازه یه هفته اس شروع کردم پرخوری 

انشاالله که وزن نی نی تون خوب باشه باسلامتی بغلش کنی

تازه یه هفته اس شروع کردم پرخوری انشاالله که وزن نی نی تون خوب باشه باسلامتی بغلش کنی

اخی عزیزم فکر کردم از اول بارداری.خخخخخخ

نوش جونت .گوشت بشه بچسبه به دل خودت و نی نی ات