2777
2789
عنوان

آخ آخ این مریضی

213 بازدید | 32 پست

چرا تموم نمی‌شه؟

یه کم خوب می‌شم دوباره سرفه و آبریزش بینی و بی‌حالی و...

برای شما هم می‌ره و برمی‌گرده؟ 

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرفه خلطی آبریزش بی حالی 

برا ما فقط همینه 

تب نداریم

یعنی خودشه

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

من تازه باردارم هستم خودایمنی دارم داروی سرکوب سیستم ایمنی میخورم گرفتم خفیفه ولی ...

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
نمی‌دونم چرا مدرسه ها رو تعطیل نمیکنن دوس دارن همه بمیرن

این ویروس مرگ و میر نداره

فقط رعایت کنید

مریض هستید جای شلوغ نرید،ماسک بزنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من والا یبار مریض شدم

فقط اسهال و استفراغ و معده درد بود اونم دو روز

با یه روز تب و سردرد. یعنی سه روزه خوب شدم

اصن نمیدونم این چه ویروسی بود

از کجا اومد و چیجوری رفت😂

هزار مدل مریضی اومده هرکدوم یجورن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

وای میکشه؟یاخدا

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
سرفه خلطی آبریزش بی حالی برا ما فقط همینه تب نداریمیعنی خودشه

تب بیشتر واسه بچه هاس

کاش این تب لعنتی نبود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تب بیشتر واسه بچه هاسکاش این تب لعنتی نبود

ولی اطرافیان گرفتن با تب طولانی 

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

کشنده نیست

مثل آنفلانزای شدیده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

این ویروس مرگ و میر ندارهفقط رعایت کنیدمریض هستید جای شلوغ نرید،ماسک بزنید

کاش آنلاین شه 

ما از مدرسه گرفتیم

ولی اطرافیان گرفتن با تب طولانی

اخه تب واسه ادم بزرگ انقدی خطرناک نیس 

واسه بچه خیلی خطرناکه

اصن از دما سنج دیگه متنفرم