2777
2789
عنوان

با همچین شوهری ادامه میدین

736 بازدید | 36 پست

مهربون نیست ، توهین میکنه ، محبت نمیکنه ، از لحاظ مزاجی بینهایت سرده ، اهل شوخی و بگو بخند نیست ، با خانوادم بیخود و بیجهت قهر کرده ، وقت دعوا به خانوادم توهین میکنه ، با تمام آدما بده ، یه دوست صمیمی نداره ، خانوادش حمایتش نمیکنن ، 

حالا خوبیاش : برا خونه کم نمیذاره ، به هیچ عنوان خیانت نکرده و نمیکنه ، چشم پاکه ، پدر بینهایت خوبیه ، هرچی بگم بخر میخره ، یه ملک با ارزش به اسمم زده ، هرچی پول درمیاره خرج من و دخترم میکنه ،هرجا بخوام برم میبره و میاره تو کار خونه کمک میکنه

جای من بودین چیکار میکردین ؟ خیلی به طلاق فکر میکنم چون کمبود محبت گرفتم کنارش ... من همه جوره سرم ازش تعریف نباشه هم خیلی زیبام هم تحصیل کردم و شغل خوب خانواده با اعتبار دارم ، جوری که تابحال چندنفر گفتن ما باورمون نمیشه زن فلانی شدی 

دندانساز سایت 🤩

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر بچه قطعا ادامه 

ولی با تلاش بیشتر برای جلب محبتش از راه درست 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چون داری به طلاق فکر میکنی و طلاق اومده تو ذهنت همچین داری خراب میکنی هیچ ادمی۳۰تموم نیست نگاه کارهای خویشو ادمای تو سایت دارن آرزو می‌کنند.. بهتر که با کسی رفیق نیست رفیق اگر خوب بود خداهم رفیق میداشت‌..زندگیتو دستی دستی خراب نکن با مشاوره حرف بزنید حل میشه حتما