2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 41 پست
من هروقت میگم‌خدایا شکرت یه اتفاق بد میوفته برا اون چیزی که خوشحالم براش...این شکرگزاری پس برای من چ ...

شاید تلقین میکنی ب خودت گلم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدایا شکرت که داستان این ویروس جدید دروغ بود

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢کاربری مال ی بنده خدایی بوده و از اول آذر دست منه لازم بود بگم ی موقع درگیری و ادعای مچ گیری پیش نیاد 🤨😂🤍

چه تلقینی تا میگم خدایا شکر امروز فلانی خوب بود باهمفرداش دلخورم میکنه همون ادمیا وسیله ای تعریف کنم ...

😑😑😑😕😕

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خدایا شکرت دلشوره هام تموم شد و سرحال شدم

خدایا شکرت بابت همه چی... خدایا شکرت تا عید باردار میشم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم  خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  

خدایا شکرت که نجات پیدا کردم 

خدایا شکرت که نجاتم دادی 

شکرت که بهم شهامت بیشتری دادی 

شکرت که آبجی های خوبی دارم+ پسر عمو خوب 

خدایا شکرت که غذاهای خوبی میخورم 

شکرت که خوشگلم 

شکرت که عاقلم 

شکرت که با اراده ام 

شکرت که سالمم 

شکرت که میبینم 

شکرت که میشنوم شکرت که راه میرم 

شکرت که میتونم فکر کنم 

شکرت که میتونم درس بخونم 

شکرت که میتونم کار کنم 

شکرت که پول دارم 

شکرت که دوستای خوب دارم 

خدایا شکرت که مراقبم بودی و هستی و خواهی بود 

شکرت که دارمت 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

خدایا شکرت بابت اینکه امروز ی فرصت دیگه دادی واسه زندگی کردن 

خدایا شکرت برای سقف بالای سر  بابت داشتن غذا 

خدایا شکرت بابت وجود مامان 

خدایا شکرت بابت تک تک نعمت های کوچیک بزرگت 

خدایا شکرت محتاج کسی نیستم 

خدایا شکرت میتونم درس بخونم 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!   
خدایا شکرت دلشوره هام تموم شد و سرحال شدم

خوشحال شدم برات گلم😍

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭