سلام دوستان من پریودیم نامنظمه اما چون احساس کردم این ماه روز ۱۴ شایدم زودتر تخمک گذاریم بود حدسم اینه که اینبار باید ۲۸ روزه پریود بشم تازه فردا میشه ۲۸ روز من شوهرم خونه نبود و تو تایم روز ۱۵ چند ساعت یبل اینکه کیت زدم و یه خط پر رنگ اما یکم کمرنگ تر از خط کنترل افتاد و دوازه شب روز ۱۵ اقدام داشتیم که اگر هنوز تخمک زنده باشه بگیره چون خودم مطمئن بودم تخمکم ازاد شده و روزای بعد کیت کمرنگ تر از قبل شد خلاصه بعد اون فرداش یکم زیر دلم احساس فشار داشتم و بعد تنها علائمی که داشتم بهد یک هفته تیر کشیدن گاخ به گاه یک طرف تخمدان بود که خیلی خفیف بود و احساس خواب آلودگی شدید و حدود ده روز بعد اقدام یعنی شب روز ۲۴ دوباره زیر دلم درد خفیف داشت تا اینکه فرداش رفتم پیاده روی لکه ای کم بین صورتی و قهوه ای دیدم و زیر دلم دل دردی شبیه شروع ریودی داشت و نوار گذاشتم ولی تا امروز فقط نوارام روشون لکه بینی قهوه ای از اون روز اولیه قهوه ای تر و پر رنگ تر مثل لکه بینی قبل پریودی )خون نبود اصلا) داشتم و این سه روز دل دردی خفیف تر از پریودی همیشگیم اما با لکه بینی قهوه ای داشتم کلا چهارتا پد عوض کردم که بخش کوچیکشون کثیف شد اندازه یک انگشت ولی الان که به موعد نزدیک شدم بر خلاف تصورم انگار دل دردم تمام شده کاملا ولی ترشحاتم قهوه ای رنگه و سفید نیست
الان من موندم ایا من باردار شدم؟ و لکه بینی لانه گزینی بوده؟ یا اختلال پریود پیدا کردم و یا مثلا سقط هفته ۴ بوده مثلا