2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجور محبتی؟ بعضیا همینکه بفکرت هستن. کی میای کی میری چی میخوری همینا محبته 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
چجور محبتی؟ بعضیا همینکه بفکرت هستن. کی میای کی میری چی میخوری همینا محبته

محبت کلامی رفتاری رفتار دلسوزانه

ندارم و ندیدم تو زندگیم 

شاید فقط مامانم اونم گاهی موقعی که بچه بودم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

محبت کلامی رفتاری رفتار دلسوزانهندارم و ندیدم تو زندگیم شاید فقط مامانم اونم گاهی موقعی که بچه بودم

بعضیا اینطورین. کلی باید ازشون دور بشی تا کمی اظهار محبت شون بروز کنه.‌ اما همینکه وظایفشونو انجام میدن یعنی دوست دارن.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بعضیا اینطورین. کلی باید ازشون دور بشی تا کمی اظهار محبت شون بروز کنه.‌ اما همینکه وظایفشونو انجام م ...

هر کی تو زندگیم بود کلا محبتو بلد نبود🫠 بازم شکر یه مامانمو دارم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

هر کی تو زندگیم بود کلا محبتو بلد نبود🫠 بازم شکر یه مامانمو دارم

خدا نگهش داره واست. 🌷🙏🏼