2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خودت درست نمی کنی براش یکم قربون صدقه برو . که متوجه محبتتون بشن و بفهمن از روی لج بازی نیست

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
بابا به طریقه شلختگی نه که بگم مد خاصی میزنههر کی ببینش میگه این کم داره

اصلا مهم نیست ، شما فرزند ایشون هستی با احترام هر کسی چنین نسبتی به مادرت داد رو باید با پشت دست بزنی تو دهنش ! نه که خودت ردیف اول باشی ،

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چرا خودت درست نمی کنی براش یکم قربون صدقه برو . که متوجه محبتتون بشن و بفهمن از روی لج بازی نیست

نه بابا از عمرش اینطوره حوصله نداره احتمالا ژن منگلی چیزی نهفته داره وگرنه چرا درست نکنه و با روسری کج و کوله بگرده

اصلا مهم نیست ، شما فرزند ایشون هستی با احترام هر کسی چنین نسبتی به مادرت داد رو باید با پشت دست بزن ...

منکه نمیزارم کسی بگه ولی فکر مردم و حرف پشت سر که نمیشه کاریش کرد بعد کلا خودمم میخوره تو ذوقم چرا اخه تلاش نکنه روسریشو درست بپوشه

منکه نمیزارم کسی بگه ولی فکر مردم و حرف پشت سر که نمیشه کاریش کرد بعد کلا خودمم میخوره تو ذوقم چرا ا ...

چون از نظرش زیباست ، قشنگه ، بهش میاد ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه بابا از عمرش اینطوره حوصله نداره احتمالا ژن منگلی چیزی نهفته داره وگرنه چرا درست نکنه و با روسری ...

من چرا رو مادرت غیرتی شدم😐😒

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بابا کلا شبیه دیوونه ها اخه چیش خوشگله

متاسفم برا شما نسل جدید😪

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

براشون مدل بدین روسریشونه اگر هم سنشون شصت به بلاست شاید کسی بهشون خرده هم نگیره . 

ولی خوب اگر هم درست نمیشن مادرتون .

لاغر شما حرص نخورین دنیا دوروزه حیفه . به جاش شادی کنین و به خوشی بگذرونیم ❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم