2777
2789

جابجا بشه ما کارمندا اسیر میشیم باید از شهرمون دل بکنیم

تهران با همه ترافیک و آلودگی و شلوغی دوست دارم

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
نمیدونم چرا تهرانیا خودشونو یه‌جورایی بالاتر از بقیه میبینن!و به بقیه میگن شهرستانی و...!!!دوستاااان ...

حقیقتا خودم تهرانیم و اینجوریم 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..میگن چابهار

😐😐😐

ببین اصلاً غیر ممکنه می‌دونی چرا چون چابهار اقلیتشون شیعه هستند یعنی بیشتر جمعیت اونجا سنی هستند و هیچ وقت طبق سیاست‌هایی که جمهوری اسلامی داره و دولت ایران داره این کار را انجام نمیدن خیلی دور از ذهن هستش که چابهار بتونه مثلاً پایتخت ایران بشه و از اون مهمتر چابهار خیلی دسترسیش دور هستش نسبت به همه شهرهای ایران اصلاً عقلانی و منطقی نیست

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

کشورای دیگه پایتختشون مثل ما درحال ترکیدن نیست چون امکانات رو عادلانه بین همه استانها پخش میکنن

اینجا استان‌های مرزی 

مردم دارن زجر و فلاکت میکشن در فقر شدیدن .همدیگه رو میخورن مخصوصا ایلام کرمانشاه کوردستان 

امکانات و شرکت‌های دولتی و خصوصی اینجا هیچی نیست 

مدارس دارن میریزن اموزشگاه درست حسابی نیست طرف با ضریب هوشی بالا بره 

😐😐😐ببین اصلاً غیر ممکنه می‌دونی چرا چون چابهار اقلیتشون شیعه هستند یعنی بیشتر جمعیت اونجا سنی هست ...

سنی لب مرز بدون امکانات بدون پول برای ساختنش ... 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

سنی لب مرز بدون امکانات بدون پول برای ساختنش ...

نه یه خورده دور از ذهن هستش که چابهار باشه حالا باز من به اصفهان و شیراز و مشهد بیشتر خوشبین بودم چون مثلاً که در حد تهران نه ولی خب شهرهای خیلی بزرگ و خیلی ر امکاناتی هستند ولی خب اگر قرار باشه مثلاً به یه جایی مثل چابهار واقعاً بره باید چندین میلیون دلار خرج بشه تا زیرساخت‌های اون شهر درست بشه به اندازه پایتخت خوب بشه 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اینجا استان‌های مرزی مردم دارن زجر و فلاکت میکشن در فقر شدیدن .همدیگه رو میخورن مخصوصا ایلام کرمانشا ...

دقیقا ولی الان همه مون توی هر استانی باشیم داریم زجر و فلاکت میکشیم بنظرم 

ولی بعید می‌دونم پایتختو از تهران بتونن عوض بکنن بفرستن جای دیگه این یه پروسه‌ایه که حداقل ۱۵ سال زی ...

اصلا همچین اتفاقی نخواهد افتاد،قبلا هم صحبتش شده و اصلا جدی گرفته نشده.جدا از هزینه بسیار بالا و زمان بر بودنش،حداقل ملاک لازم برای انتخاب پایتخت علاوه بر موقعیت جغرافیاییش از لحاظ دسترسی و امنیتی و مرزی نبودن، باید کلان شهری باشه که پتانسیل و زیر ساخت پایتخت شدنو داشته باشه و قومیت و مذهب و اعتقادات خاصی هم درونش حاکم نباشه که ما همچین مورد جایگزینی نداریم.چیزی هم به اسم تهرانی اصیل نداریم چون خود تهران اصالت خاصی نداره و قدمتش نسبت به کلان شهر های تاریخی ایران خیلی خیلی پایینه.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
نه یه خورده دور از ذهن هستش که چابهار باشه حالا باز من به اصفهان و شیراز و مشهد بیشتر خوشبین بودم چو ...

دقیقا خیلی هزینه داره یه منوریل قرار بود از پانزده سال پیش برای شهر ما درست کنن کل بودجه استان رو مکیدن هنوز هم پایه هاشو گذاشتن😂😂😂حالا پایتخت انتقال بدن پونصد سال طول می‌کشه