2777
2789
عنوان

کسانی ک آپارتمان نشبن بیایید

135 بازدید | 23 پست

وقتی ساکنین پول شارژ و هزینه ساختمون نمیدن چکار میکنه مدیر ساختمون یا چ راهکاری دارین پولا هزینه نمیدن ساکنین ساختمون چکار کنبم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اگه مثلاً آسانسور دارید باید آسانسور و کارتی بکنید اون کسی که پول شارژ نمیده حق استفاده کردن از آسانسور رو نخواهد داشت اگر هم بری شکایت بکنه دادگاه به نفع شما رای میده یا اگر مثلاً در پارکینگتون ریموتی و جکدار هستش کدها را عوض بکنید که این آقا دیگه نتونه از در پارکینگ استفاده کنه ماشین ببره بیرون بیاره داخل 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

باید شورای حل اختلاف شکایت کنن 

تو ساختمون ما کسی چنین جراتی نداره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین اگه مثلاً آسانسور دارید باید آسانسور و کارتی بکنید اون کسی که پول شارژ نمیده حق استفاده کردن از ...

پارکینگ ک در نداره مجتمع هستیم اسانسور ام کارتی نیس بندر عباس هستم

زنگ زدم پلیس اومد مجبور شد پرداخت کرد اگر دوست نداری ب این راه برسه آسانسور رو کارتی کن وقتی پول شار ...

آسانسور ک کارتی نیس اینام پول خراب شدن آسانسور هم نمیدن پول میخاد کارتی کنی