azar83 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 2693 عنوان کرم شیر الاغ 132 بازدید | 13 پست خوبه ؟ استفاده کنم ؟ 1403/10/19 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5939 من میزنم 1 ساله راضیم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
azar83 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 2693 آشغال به تمام معنا چرا؟ دختر عموم استفاده میکنه میگه خیلی خوبه
آریانا۵۱۲۴ عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 689 چرا؟ دختر عموم استفاده میکنه میگه خیلی خوبه دایمی که پوستو روشن نمیکنه بشوری میره
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5939 اع یوقت مثل معجزه نباشه متوجه نشدم ولی برا من اوکیه اخه قیمتیم نداره 85 میخرم من تا 4 ماه استفاده میکنم هر روز دو بار میزنم ابرسانیش خوبه ..روشن میکنه پوستو ..جای جوش هم تا حدودی میبره من گوسفند زدم ..الاغ زدم ..این از همش بهتر بده نسبت ب قیمتش من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5939 متوجه نشدم ولی برا من اوکیه اخه قیمتیم نداره 85 میخرم من تا 4 ماه استفاده میکنم هر روز دو بار میزنم ... حس میکنم ..ینی اطرافیان هم بهم میگن پوستتو کلا روشن کرده ..بنظر خودمم انقد سفید نبودم .. من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
azar83 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 2693 ب عنوان کسی ک انلاین شاپ داشته میگم خوب نیست چرا؟
parpari717 عضویت: 1402/11/02 تعداد پست: 5913 خیلی خوبه بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂