2777
2789
یه سؤال چرا معرفی کرد؟ اینجا چی داره مگه

چون مدرسه ما عرف هستش یجورایی کلا از گوشی و اینا محروم میشن یا دوازدهم که میشن ابرو هاشون رو میزنن میشینن خونه  تا درس بخونن. اینم به من گفت میخوای بین پارت های مطالعاتیت سرطان بگیری از شدت سم بودن همچین جایی هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا میشه بگید چطوری باهم شروع کنیم

یه تایم واسه بیداری بزارین مثلا ۸ همه اون تایم بیان صبح بخیر بگن که معلوم بشه بیدار شدن یه تایمم مثلا ساعت ۱۲ بزارین واسه گزارشکار، بعد گزارشای همدیگرو بررسی کنین و اگه کسی کم خوند بهش تذکر بدین و بهم امید بدین و اینا

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

یه تایم واسه بیداری بزارین مثلا ۸ همه اون تایم بیان صبح بخیر بگن که معلوم بشه بیدار شدن یه تایمم مثل ...

همینجا؟

بنظرم تو تل یا جای دیگه ای باشه یه گپ بزنیم

واینکه زیاد هم شلوغ نباشه مثلا بیشتر از پنج شیش نفر نباشیم

وا چیه؟

ابرو تراشیدن و از گوشی محروم بودن و اینا واقعا زیاده روی چه کاریه خب/:

من گوشیمو جمع نکردم سایتم میومدم(کاربریمو عوض کردم) قبول شدم واقعا زیاده روی نتیجه عکس داره به چشم دیدم تو دوستام

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

همینجا؟بنظرم تو تل یا جای دیگه ای باشه یه گپ بزنیمواینکه زیاد هم شلوغ نباشه مثلا بیشتر از پنج شیش نف ...

نه تو تلگرام یا روبیکایی جایی

آره بیشتر ازون گروه شلوغ میشه و بیشتر عامل حواس پرتی میشه تا پیشرفت 

دکتر آینده👩‍⚕️🫀