2777
2789
عنوان

خواستگارم پیام داده میگه خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 75 پست

بدون تردید ردش کن مردک احمقو

بگو اخه یابو یا کم پشته یا نیست دیگه .اخه ادم اینو از طرف میپرسه؟ عیبشو ب روش میاره؟خودت مگه کور بودی حرومی؟

بعد خود کصخلش هیچ عیبی نداشت؟ اسی مدیونی اگه عیبشو نگی مثلا بگو شما شکم داشتی درسته؟ یا بگو دماغتون انحراب داشت انگار احیانا لای درمونده؟

مشخصه خودشم وابسته و متکی به خواهرشهبین حرفاش مدام میگفت خواهرم

خواهرش از الان شده هووت بخدا ب درد نمیخوره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین خوشم اومد ک قوی هستی ♥️😃

بابت اینکه بین جمله هاش مدام کلمه خواهرم رو شنیدم تصمیم به رد گرفتم

اینکه حتی اونروز تو کافه خواهرش تصمیم گرفت چی بخوریم باخودم گفتم بعدهاا هم قراره زیر نظر خواهرش با کنترل گری و دخالتاش زندگی کنم

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

حجابت کامله؟ احتمالا بخاطر این نظر خواهرشو پرسیده

ولی در نهایت وقتی ازت سوال پرسیده شاید براش مهمه

همین توضیحاتی که به ما دادی بهش بده

بگو کم پشته

اگه دوست نداره به سلامت

اشتباه تو اینه که فک میکنی تقصیر خواهرشه ولی در اصل کم پشتی پرپشتی برا اون مهمه

ازش رک و راست بپرس اگه مهمه که ادامه ندین اگه مهم نیست میگه و بعدا دیگه نمیتونه حرف بزنه که چرا کم پشته

استقلال مردا قبل ازدواج بوجود نمیاد بعدش بوجود میاد

مرد ایرانی که تا چند سال بعد ازدواجم بند نافش پاره نمیشه😁رفتار بالغانه اینه که الکی رد نکن حرف بزنین دو تایی بدون نفر اضافی 

بابت اینکه بین جمله هاش مدام کلمه خواهرم رو شنیدم تصمیم به رد گرفتماینکه حتی اونروز تو کافه خواهرش ت ...

یا خدا یعنی اینقد دست و پا چلفتیه؟!🤦🏻‍♀️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

داری عجولانه تصمیم میگیری.‌بعضی پسرا تو مرحله خواستگاری چون تجربه ندارن متکی به خانواده هستن. اما دلیل نمیشه تو کل زندگی بگیم وابسته هستن. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بدون تردید ردش کن مردک احمقوبگو اخه یابو یا کم پشته یا نیست دیگه .اخه ادم اینو از طرف میپرسه؟ عیبشو ...

خیلی خندیدم به کامنت شماا😂😂😂

خودش دماغش زیاد جالب نبود درست حدس زدی

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

بابت اینکه بین جمله هاش مدام کلمه خواهرم رو شنیدم تصمیم به رد گرفتماینکه حتی اونروز تو کافه خواهرش ت ...

خب همینا رو رک بگو بهش چرا بدون اعتراض و گفتن حرفات رد میکنی؟؟؟ پس خودتم هنوز بزرگ نشدی

شاید برادرش گفته برو ببین‌موهاش چطوره

حالا گفته باشه هم

با یه کلمه نمیشه گفت بعدا درد سر ساز میشه

ولی سعی کن بیشتر بشناسیشون

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷